Kārtējā traģēdija cīņu sportā: 26 gadus veca amatieru kikboksere iet bojā no gūtajām traumām ringā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Saideta Aletaha
Saideta Aletaha Foto: Facebook/ Saeideh Aletaha

Sestdienas vakarā K-1 ietvaros tika aizvadīts cīņu vakars "Fast and Furious", kurā piedalījās arī amatieru kikboksere Saide Aletaha. Diemžēl sportiste cīņas laikā guva nopietnas traumas, kuru dēļ Aletaha dienu vēlāk devās aizsaulē, vēsta "The Sun".

Cīņu organizātori nav snieguši informāciju par fatālo traumu, bet ir Sauthemptonas policija (pilsēta, kur cīņu vakars norisinājās) ir uzsākusi arī izmeklēšanu. "Fast and Furious" savā "Facebook" kontā ievietoja paziņojumu par traģisko notikumu.

"Visi cīkstoņi ir gatavi tam, ka var gūt traumas, bet šādi atgadījumi nenotiek 99,9% cīņu. Diemžēl iespējamība tik un tā pastāv, tāpēc mēs darām visu, lai cīņām būtu nodrošināta visdrošākā vide. Pirms un pēc cīņām sportistus pārbauda ārsti. Drošībai nekad netiek pievērsta pārāk maza uzmanība," vēstīja "Fast and Furious" ziņojums.

Līdzjūtību savā "Facebook" kontā sporta zāles, kurā viņa trenējās, pārstāvji.

"Saide bija mīloša personība ar skaistu dvēseli. Viņas apņēmība bija uz 110%. Saide mēroja daudzus kilometrus tikai lai aizvadītu treniņus. Viņa mūsu sporta zālē atrada vietu tikai pirms dažiem mēnešiem, bet viņai jau bija izdevies kļūt par daļu no mūsu ģimenes. Viņa mums ļoti pietrūks."

Šī ir jau otrā traģēdija cīņu sportā pēdējā mēneša laikā, jo 16. oktobrī pēc piedzīvota šaušalīga nokauta cīņu ar komu neuzvarēja amerikāņu bokseris Patriks Dejs.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu