Mēģinot reģistrēt transportlīdzekli CSDD, aizturēts nelegālais imigrants

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pēc mēģinājuma Ceļu satiksmes drošības direkcijā (CSDD) reģistrēt transportlīdzekli aizturēts Lībijas pilsonis, kurš Latvijā uzturējās nelegāli, aģentūrai LETA pavēstīja CSDD pārstāvji.

Direkcijā minēja, ka šonedēļ CSDD Rīgas klientu apkalpošanas centrā vērsies kāds Lībijas pilsonis, lai sev īpašumā reģistrētu transportlīdzekli.

Persona, ierodoties CSDD, uzrādīja Lībijā izsniegtu pasi un Nīderlandē izsniegtu ārvalstnieku patvēruma meklētāju identifikācijas karti. Šo karti izsniedz patvēruma meklētājiem, taču tā nedod tiesības personai izceļot no Nīderlandes.

CSDD darbinieki sazinājās ar Valsts robežsardzes Imigrācijas dienestu un pēc iestādes pieprasījuma nosūtīja CSDD iesniegtos personas identitāti apliecinošos dokumentus. Pēc dokumentu pārbaudes, Valsts robežsardzes Imigrācijas dienesta darbinieki lēma par personas aizturēšanu CSDD Rīgas Klientu apkalpošanas centrā.

CSDD aicina cilvēkus neveikt prettiesiskas darbības, norādot, ka šādu un citu līdzīgu pretlikumīgu gadījumu atklāšana ir tikai laika jautājums.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu