Tramps publicē foto, kur viņa galva ir uzlikta uz Rokija Balboas ķermeņa. Bet kāpēc? (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Twitter/ Donald Jr. Trump

Neskaidru iemeslu dēļ ASV prezidents Donalds Tramps trešdienas, 27. novembra, rītā mikroblogošanas vietnē "Twitter" ievietoja attēlu, kur viņa galva ir uzlikta uz Rokija Balboas puskailā ķermeņa.

Publicētajam fotoattēlam ASV prezidents nav pievienojis nevienu paskaidrojošu teikumu, kāpēc tāda bilde un tas vēl vairāk ir samulsinājis pasauli.

Protams, sociālo tīklu lietotājiem ir savas versijas par attēla nozīmi. Ar Trampa "tvītu" dalījušies vairāk nekā 154 tūkstoši cilvēku, ar "patīk" atzīmējuši vairāk nekā 500 tūkstoši "Twitter" lietotāju un bildei pievienoti vairāk nekā 125 tūkstoši komentāru.

Foto, kas izmantots Trampa "tvītā", sākotnēji bija 1982. gada filmas "Rocky III" plakāta attēls, kurā galvenā loma bija Silvestram Stalonem. Nav skaidrs, kurš vai kāpēc plakāts izmainīts ar Trampa seju Stalones vietā.

Portāls "Apollo" jau vēstīja, ka Trampam ir īpaši "tvītošanas paradumi". Prezidents parasti ierodoties Ovālajā kabinetā pēc plkst. 10, un Trampa "Twitter" konts nonākot Baltā nama sociālo tīklu vadītāja Dena Skavino rokās. Tramps pats citu klātbūtnē rakstot reti, sacījušas ASV prezidentam pietuvinātas personas, jo viņam nepatīkot vilkt lasīšanas brilles, bez kurām Tramps neredzot ekrānu.

Tā vietā Tramps ierakstus nodiktē Skavino, kurš sēžot skapja izmēra telpā blakus Ovālajam kabinetam, līdz ASV prezidents saucot: "Skavino!" Viņš bieži ierakstu sagataves izdrukājot ar lieliem burtiem, lai Tramps tos var apstiprināt.

Ziņas par Trampa "Twitter" ieradumiem ir daļa no apjomīgas izpētes, ko "The New York Times" veicis, analizējot vairāk nekā 11 000 ierakstus, ko mikorblogošanas vietnē Tramps publicējis savas prezidentūras laikā.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu