Sestdienas horoskops: 30. novembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops sestdienai, 30. novembrim. 

AUNS Kāds Auna zīmes pārstāvis beidzot var sadūšoties izdarīt ko tādu, ko finansiālu vai kādu citu apstākļu dēļ, par ko iepriekš pat nav atļāvies sapņot. Jautājumus, kas skar naudas izlietojumu risini kopā ar otro pusīti!

VĒRSIS Sajutīsi sevī mājojam mākslinieka garu. Iedvesma ļaus tev radīt brīnumu lietas. Tu šobrīd viegli radīsi kopīgu valodu ar visa gada gājuma cilvēkiem, radīsiet paliekošu iespaidu par sevi.

DVĪŅI Saudzējot savu veselību, parūpējies gan par atbilstošu apģērbu laikapstākļiem, gan par pietiekamu vitamīnu devu. Lai uzturētu tonusā savu garīgo veselību, zvaigznes iesaka novelt no sirds visus smagumus.

VĒZIS Izmanto brīvo laiku, lai dotos neliela izbraucienā, apmeklētu kultūras pasākumu vai sarīkotu nelielas mājas svinības. Apkārt sev vēlēsies redzēt tikai pašus tuvākos cilvēkus.

LAUVA Vēlēsies sajust adrenalīna devu, tāpēc meklēsi iespējas iesaistīties nervus kutinošos pasākumos. Dari, ko darīdams, taču atceries, ka riskam ir visai trauslas un dažkārt neuztaustāmas robežas.

JAUNAVA Būsi noslēpumains un neizdibināms. Un tas, savukārt, burtiski kā magnēts piesaistīs pretējā dzimuma pārstāvjus. Brīvajiem zīmes pārstāvjiem būs visas iespējas atrast savu otro pusīti.

SVARI Nebūsi sajūsmināts par atmosfēru mājas dzīvē, taču uz sitiena, nespēsi neko kardināli mainīt lietas labā. Un ja reiz nevari neko izmainīt, varbūt dodies brīvdienu baudīt savā nodabā un gaidi labākus laikus.

SKORPIONS Skaidri un bez aplinkiem paudīsi savas vēlmes, kas no vienas puses būs apsveicami, bet no otras var radīt pretenzijas no apkārtējiem. Galvenais, savos izteikumos būt pietiekami diplomātiskam.

STRĒLNIEKS Dienas pirmajā pusē rosīsies pa māju, centīsies visādi iepriecināt savus tuviniekus. Taču vakarā ļausies savām vēlmēm, tieksies pēc nakts dzīves labumiem, jauniem iespaidiem, piedzīvojumiem.

MEŽĀZIS Veiksmīgs laiks, lai dotos uz siltākām zemēm, meklētu saikni ar domubiedriem, radošo sabiedrību. Attiecībās ar mīļoto var parādīties nelielas grūtības komunikācijā, taču tās dienas beigās mitēsies.

ŪDENSVĪRS Ļoti dinamiska diena, kura sevī ietvers gan tīkamus brīžus, gan asākas situācijas. Ja kādu Ūdensvīru nomoka iekšējā spriedze, to pavisam vienkārši būs noņemt ar fizisku aktivitāšu palīdzību.

ZIVIS Alksi pēc mīļotā cilvēka uzmanības un sirds siltuma, taču nevēlēsies atklāti likt manīt par to, tev šķitīs, ka otrai pusītei pašai par to ir jāaizdomājas. Ņem vērā, ka zināmas norādes tomēr var nākties sniegt.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu