NBA aizvadītajā naktī: "Rockets" superzvaigznes sagādā čempioniem jau otro zaudējumu pēc kārtas

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rasels Vestbruks
Rasels Vestbruks Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Hjūstonas "Rockets" zvaigzne Rasels Vestbruks ceturtdienas spēlē izcēlās ar "triple double", kaldinot savas komandas uzvaru pār čempionvienību Toronto "Raptors".

Vestbruks ar triple-double palīdz sarūpēt zaudējumu čempioniem

"Rockets" viesos ar 119:109 (34:28, 29:27, 31:33, 25:21) uzvarēja "Raptors", kas piedzīvoja jau otro neveiksmi pēc kārtas.

Uzvarētāju rindās ar "triple double" - 19 punktiem, 13 bumbām zem groziem un 11 rezultatīvām piespēlēm - izcēlās Vestbruks, bet Džeimss Hārdens pievienoja 23 punktus un septiņas atlēkušās bumbas.

"Raptors" klubā 24 punkti un deviņas atlēkušās bumbas Paskālam Siakamam, bet par četriem mazāk iekrāja Freds Vanvlīts.

Čempioni šajā spēlē nolēma ciešāk segt Hārdenu, kā rezultātā basketbolists pirmo puslaiku noslēdz vien ar sešiem punktiem. Trešajā ceturtdaļā mājinieki nedaudz samazināja viesu pārsvaru, taču tas atkal pieauga pēdējās 12 minūtēs, nosargājot uzvaru.

Video "Rockets" - "Raptors" spēles spilgtākie momenti

"Pelicans" neveiksmes turpinās arī pret "Suns"

Citā spēlē Ņuorleānas "Pelicans" savā laukumā ar 132:139 (40:38, 30:36, 21:33, 34:18, 7:14) piekāpās Fīniksas "Suns", piedzīvojot jau septīto zaudējumu pēc kārtas.

"Suns" rindās 44 punktus, astoņas atlēkušās bumbas un deviņas rezultatīvas piespēles iekrāja Devins Būkers, bet zaudētājiem rezultatīvākais ar 26 punktiem bija Džonatans Klejs Rediks. Zīmīgi, ka vēl trīs basketbolisti "Pelicans" komandā guva vismaz 20 punktus.

Šoreiz "Knicks" pērienu saņem no Denveras "Nuggets"

Visbeidzot Ņujorkas "Knicks" mājās ar 92:129 (27:33, 18:34, 30:31, 17:31) zaudēja Denveras "Nuggets", neveiksmi ciešot jau devīto reizi pēdējo desmit spēļu laikā.

Ar 17 punktiem "Nuggets" komandā izcēlās Vils Bārtons, par punktu mazāk Džerami Grantam, bet 15 punktus iemeta Monte Moriss. Otrā laukuma pusē ar 17 punktiem rezultatīvākais bija Mičels Robinsons.

Bertāns ar personīgo rekordu palīdz Vašingtonai uzveikt "76ers"

Latviešu zvaigzne Dāvis Bertāns ceturtdien guva 25 punktus un sasniedza jaunu personīgo rekordu realizētajos tālmetienos NBA regulārā čempionāta spēlē, palīdzot Vašingtonas "Wizards" komandai izcīnīt uzvaru.

"Wizards" savā laukumā ar rezultātu 119:113 (25:33, 40:22, 26:26, 28:32) pārspēja Filadelfijas "76ers", pārtraucot trīs zaudēto spēļu sēriju.

Bertāns šajā mačā laukumā pavadīja 37 minūtes un astoņas sekundes, kuru laikā realizēja divus no trim divpunktu metieniem un septiņus no 13 tālmetieniem, kas ir viņa karjeras rekords. Tāpat viņš izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, pārtvēra vienu bumbu, pieļāva vienu kļūdu un divas reizes pārkāpa noteikumus. "Wizards" ar Bertānu laukumā iemeta par 14 punktiem vairāk nekā ielaida.

Latvietis pirmajā puslaikā izcēlās ar apskaužamu precizitāti, jo grozā lidoja pilnīgi visi viņa metieni - divi divpunktu un seši trīspunktu metieni. 

Uzvarētāju rindās ar 26 punktiem rezultatīvākais bija komandas līderis Bredlijs Bīls, kuram arī 10 bumbas zem groziem.

Tikmēr, Filadelfijas sastāvā spēcīga spēle Džoelam Embīdam - 26 punkti un 21 atlēkusī bumba. 17 punktus un 10 rezultatīvas piespēles pievienoja arī Bens Simonss, bet ar to nebija pietiekami, lai pārspētu "Wizards".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu