Logs bez loga funkcijas. Talsos tapis būvniecības "šedevrs" (15)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Bez Tabu" video

Talsos nesen noslēdzās Talsu katlu mājas rekonstrukcijas darbi, bet iedzīvotāji ir piefiksējuši, ka ēkas otrajā stāvā pie sienas ir pielikts logs, ziņo raidījums "Bez Tabu".

Sākotnēji katla mājas darbinieki esot nolieguši, ka tādu būvniecības "šedevru" ēkā neesot, bet, kad raidījums pats saviem spēkiem to atradis, darbinieki steiguši sazināties ar vadību. 

"Tas nav diezgan normāli naudu tērēt kaut kādai tādai bezjēdzībai," stāsta kāds Talsu iedzīvotājs. 

Citi iedzīvotāji pauž viedokli, ka labāk būtu bijis tādu logu vispār nelikt, lai nemulsinātu sabiedrību. 

Uzņēmuma” Talsu Bio-Enerģija” valdes loceklis Mārtiņš Zaļupe apstiprina, ka rekonstrukcijas darbi ir noslēgušies. Sākotnēji paredzējuši, ka otrajā stāvā būs logs, bet darbu gaitā sapratuši, ka tomēr ielikt to nebūs iespējams.

"Drošības apsvērumu dēļ logs tika atstāts, bet ķieģeļi palika apakšā," stāsta Zaļupe.

Raidījuma "Bez Tabu" žurnāliste jautājusi valdes loceklim kāpēc sākotnēji licies, ka konkrētajā vietā varētu būt logs. Uz ko Zaļupe atbildējis, ka šī neesot jaunbūve un, ka sakarā ar plaisām tika pieņemts lēmums, ķieģeļus ārā neņemt, bet projektā logs bija paredzēts, tāpēc logs tika uzstādīts.

Uz jautājumu vai labāk tomēr nebūtu bijis logu nelikt, lai nemulsinātu sabiedrību valdes loceklis atbildējis, ka "ja ir Eiropas finansējums, tad izmaiņas nav iespējamas".

Tālāk žurnāliste interesējās par to, kādu funkciju logs šobrīd pilda, uz ko Zaļupe atbildējis īsi un konkrēti - "smukuma funkciju".

Smukuma funkciju gan logs nepildīs uz visiem laikiem, jo ir paredzēts, ka logu aizdarinās ar speciālu plēvi. Šobrīd to darīt nevar, jo aukstā laika dēļ plēvi nevar uzlīmēt. Talsu novada būvvalde informēja, ka uz šobrīd projekts ekspluatācijā vēl nav nodots.

Video: raidījuma "Bez Tabu" sižets

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu