Sieviete 40 gadus nesmaida, lai viņai neveidotos krunciņas (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Cik tālu cilvēks ir gatavs iet, lai noslēptu novecošanas pazīmes? Tesa Kristiana no Lielbritānijas ir atklājusi savas gludās ādas noslēpumu - sieviete jau vairāk kā 40 gadus ir atteikusies no smaidīšanas, vēsta portāls "The Daily Mail".

53 gadus vecā sieviete nesmaida jau kopš 10 gadu vecuma un uzskata, ka šī rīcība ir ļāvusi viņai saglabāt jauneklīgu un gludu sejas ādu.

Tesa kādā intervijā medijiem tāpat atklājusi, ka no smaidīšanas viņa ir atradinājusies katoļu skolā, kur mūķenes nav atbalstījušas bērnu jautrības izpausmes. Sievietei bērnībā ir ļoti paticis izspēlēt dažādus jokus un smīdināt savus klasesbiedrus, taču viņa par to ir regulāri bārta un sodīta.

Pēc skolas absolvēšanas Kristiana tā arī nav spējusi atteikties no ieraduma valdīt smaidu un pieradusi pie tā, ka viņa parasti saglabā neitrālu sejas izteiksmi.

Sieviete atklājusi, ka jaunībā viņas elks ir bijusi leģendārā aktrise un dziedātāja Marlēna Dītriha. Elegantās zvaigznes seju tāpat reti kad rotājis smaids.

Foto: AFP / Scanpix

Tesa Kristiana stāstījusi, ka laikā, kad viņa sasniegusi 30 gadu vecumu, visas viņas draudzenes esot sākušas lietot dažādus pretnovecošanas krēmus, savukārt sievietei nekas no tā nav bijis nepieciešams - uz viņas sejas nav bijusi neviena krunciņa.

Kopš šī laika sieviete īpaši piedomājusi pie tā, lai kontrolētu savu sejas mīmiku. Viņa neesot smaidījusi pat savas dzīves nozīmīgākajos mirkļos, piemēram, kāzās vai pēc savas meitas dzimšanas.

Tas gan nenozīmē, ka Tesa savās attiecībās ir absolūti vēsa - viņa ir regulāri apmīļojusi un glāstījusi savu meitu, kas ir izaugusi ļoti smaidīga un ekspresīva.

Sieviete atklājusi, ka "smejas" vienkārši izdodot attiecīgas skaņas un raud bez kādām grimasēm. Šīs iezīmes sākotnēji biedējot pretējā dzimuma pārstāvjus, taču viņu tramīgums zūd pēc sarunas ar nesmaidošo dāmu - līdzcilvēki Tesu raksturo kā jautru un interesantu. Kristianas mīļākais kino žanrs esot komēdija.

Visvairāk sievieti kaitinot cilvēki, kas viņai lūdz pasmaidīt. Tesa esot pārliecināta, ka sabiedrība pārlieku pārvērtē smaidīšanu.

"Smaida trūkums nekā neraksturo cilvēku. Ir iespējams darīt labu bez smaida, vai darīt briesmīgas lietas ar visplašāko smaidu," atklājusi 53 gadus vecā sieviete.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu