Skandālā ierautā "Amoralle" sniedz savu komentāru: Šobrīd tiek lemts par tiesvedības uzsākšanu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Amoralle" zīmola modes skate ''Rīgas modes nedēļā''.
"Amoralle" zīmola modes skate ''Rīgas modes nedēļā''. Foto: Edijs Pālens/LETA

Viena no aprunātākajām tēmām šobrīd ir modeles Māras Slejas lēmums pārtraukt sadarbību ar zīmolu "Amoralle". Nu uzņēmums portālam TVNET sniedzis komentāru par radušos situāciju. 

Publiskojam nerediģētu zīmola "Amoralles" pārstāvju komentāru:

"Paldies, ka šī tēma tiek pacelta un tiek lūgts mūsu komentārs, jo jau ilgi un pacietīgi nolūkojāmies uz "Amoralle" vārda ļaunprātīgu nomelnošanu. "Amoralle" pienesums modes industrijā Latvijā un globālā mērogā 12 gadu garumā ir veidojies stipras komandas sastāvā. Modeļu darbs vienmēr ir bijis nozīmīgs. Esam novērtējuši Māras Slejas darbu, kā ikvienas modeles ieguldījumu. Vienmēr esam ievērojuši godīgas un cieņpilnas sadarbības principus. 

Modeļu atalgojumu nosaka aģentūra vai modele personīgi un tas tiek apstiprināts pirms darba uzsākšanas. Ja gadījumā darba laikā tiek veikts papildus darbs, par to tiek piemērota papildus samaksa.

Arī šajā gadījumā ar visām modelēm esam norēķinājušies gan par dalību modes skatē, gan par dalību Operā, gan par minēto papildus filmēšanu. Jebkura mūsu sadarbība ir notikusi labprātīgas vienošanās ietvaros. Atalgojumu nosaka tirgus situācija un profesionalitāte. Vienmēr par paveikto darbu esam norēķinājušies pilnā apmērā.

Modeles modes skatē, kā arī pārējos minētajos darbos vienmēr ir piekritušas no brīvas gribas. Tādēļ šāda reakcija un nepatiess situācijas izklāsts mums nav pieņemams.

"Amoralle" no sirds tic, ka sievišķība iedvesmo pasauli un goda un cieņas aizskaršanai tajā nav vietas. 

Šobrīd vadība padziļināti izskata situāciju un tiek lemts par tiesvedības uzsākšanu. 

Vēlam Mārai Slejai veiksmi un panākumus tālākajā ceļā Latvijas modes industrijā!"

Atgādinām, ka Māra Sleja pārtrauca sadarbību ar "Amoralli" un par to publiski pavēstīja sociālajos tīklos.

Pēc viņas ieraksta Māras sekotāji un zīmola piekritēji steiguši spekulēt, kas varētu būt par iemeslu šim lēmumam. 

Vietnē "Twitter" tika nopludināts Māras ieraksts no kādas slēgtās grupas vietnē "Facebook", kurā viņa uzrunā visas modeles, kuras piedalījās "Amoralles" skatē Rīgas modes nedēļas ietvaros, aicinot ziņot savām aģentūrām par kādu filmēšanu, kas neesot tikusi saskaņota.

TVNET sazinājās ar Māru, kura, nesniedzot plašākus komentārus un neminot konkrētas personas, liek nojaust, ka pašā uzņēmumā notikušas izmaiņas un tie cilvēki, ar kuriem Māra veiksmīgi sadarbojusies iepriekš, tur vairs nestrādā. 

Tāpat viņa atklāja, ka uzņēmums ir nokārtojis visas finansiālās saistības ar viņu, bet ir modeles, kuras joprojām cīnās par savu samaksu. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu