Veselības stāvokļa dēļ princis Filips nogādāts slimnīcā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Bekingemas pilī apstiprināts, ka karalienes Elizabetes vīrs piektdienas rītā no Norfolkas devies uz Londonas slimnīcu, vēsta "People". 

"Edinburgas hercogs šorīt devās no Norfolkas uz Karaļa Edvarda VII slimnīcu Londonā, kur viņa veselības stāvokli uzraudzīs ārsti. Uzņemšana slimnīcā notikusi pēc Viņas Karaliskās augstības ārsta ieteikuma", vēstīts Bekingemas pils paziņojumā. 

Princis uz slimnīcu nav nogādāts ar mediķu palīdzību. "Prinča ierašanās bija plānota un viņš uz šejieni devies pats," minēts "People". 

Tikmēr karaliene Elizabete devusies savā ikgadējā braucienā ar vilcienu no Londonas uz Nortfolku, kur viņa tradicionāli svin Ziemassvētkus. Šobrīd nav skaidrs, cik ilgi karalienes vīrs uzturēsies slimnīcā un, vai viņš svētkos būs kopā ar ģimeni.

Princi Filipu, kurš no savu pienākumu izpildes attiecies 2017. gada augustā, jau ilgāku laiku mokot veselības problēmas. 

Portāls "Apollo" jau iepriekš ziņojis par karalieni Elizabeti un viņas vīru. 

Britu karaļnama vadošais pāris ir karalisko laulību rekordisti - pāris gredzenus mija 1947. gada 20. novembrī Vestminsteras abatijā. Tobrīd princesei Elizabetei bija 21 gads, savukārt viņas līgavainim - 26.

Princis Filips Mauntbatens bija britu flotes virsnieks, kā arī Grieķijas un Dānijas karalisko ģimeņu princis, kura ģimenes kokā ir atrodamas arī karalienes Viktorijas un Krievijas imperatora Nikolaja I asinis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu