Astroloģe Globa atklāj Zodiaka pārstāvjus, kuriem īpaši veiksies decembra beigās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Tamāra Globa. Ilustratīvs attēls.
Tamāra Globa. Ilustratīvs attēls. Foto: instagram.com/tamaragloba

Lai arī straujiem soļiem tuvojas jaunais, 2020. gads, veiksmei ir samērā vienalga par kalendāra vienībām - slavenā krievu astroloģe Tamāra Globa ir pavēstījusi, ka ir Zodiaka pārstāvji, kuru dzīvē pozitīvas pārmaiņas gaidāmas vēl pirms jaunā gada. Par to vēsta portāls "Postimees".

Astroloģe min, ka ugunīgo Aunu dzīvēs lielu iespaidu atstāšot kāda netīšām saklausīta frāze vai informācijas druska. Šī mēneša un gada izskaņā Globa iesaka zem šī zvaigznāja dzimušajiem ieklausīties savā apkaimē un nelaist garām jaunākās ziņas. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem šajā laikā būs iespēja paredzēt daudzus savas nākotnes līkločus, taču, lai tas izdotos, būs jābūt īpaši uzmanīgiem - tie, kuri ieklausīsies, var rēķināties ar negaidīti pozitīviem pārsteigumiem.

Rutīnā ieslīgušo Dvīņu zīmes pārstāvju dzīvēs tuvākajā laikā gaidāmi notikumi, kas pilnībā izmainīšot viņu turpmāko dzīvi. Astroloģe min, ka šos cilvēkus gaida pēkšņa izkļūšana no sava "vāveres rata" - viņi saņems kādu ziņu, kas gluži eksplozīvi uzlabos viņu dzīvi un attiecības gan ar tuviniekiem, gan pašiem ar sevi.

Decembra beigās svarīgas ziņas savā darba dzīvē saņems ūdens stihijas pārstāvji Vēži - jaunumi, pēc Globas domām, kardināli mainīs šo cilvēku dzīvi un dzīves stāvokli. Pavisam iespējams paaugstinājums, negaidīta prēmija vai jaunu darba gaitu uzsākšana. Astroloģe šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem iesaka saglabāt mieru un ļauties pozitīvajiem notikumiem. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu