Video Ģimene vien pēc nedēļas izrotātā Ziemassvētku eglītē atrod pūci (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Facebook

Ģimene ASV bija jau izrotājusi Ziemassvētku egli pirms putna pamanīšanas, kurš sākotnēji koku nemaz neesot gribējis pamest, vēsta medijs "The Guardian".

Vairāk nekā nedēļu pēc tam, kad viņi bija iegādājušies eglīti, ģimene tajā atrada dzīvu pūci, kas ligzdojusi starp egles zariem.

Keitija Makbrīda Ņūmena sacīja, ka viņa un viņas meita putnu pamanīja vien 12. decembrī. Ģimene bija nopirkuši  teju 10 metru augsto koku, atveda to uz viņu mājām un izrotāja to ar lampiņām, kad pēkšņi ieraudzījuši pūci.

"Tas bija sirreāli, bet mums īsti nebija bail," sacīja Keitija. Ģimene atvēra logus un durvis netālu no egles, cerot, ka pūce aizlidos, bet tā tas nenotika.

"Pūce kokā jutās ļoti ērti, un es pie sevis domāju - "Sveiks, draugs, tas nebūs īsti labi, ja tu vienkārši šeit paliksi!"" atklāj Keitijas vīrs Billijs Ņūmens.

Tātad ģimene pēc palīdzības aicināja bezpeļņas dabas centru. Dabas centrs "Chattahoochee" noķēra putnu un palīdzēja ģimenei to atbrīvot.

Ņūmens sacīja, ka visticamāk putns ir atradies kokā kopš brīža, kad viņi to nopirka.

"Mēs domājam, ka pūce tur jutās ļoti ērti," Keitija sacīja. "Tas ir ļoti biezs koks, un izskatījās ļoti svaigs. Tāpēc mēs to arī izvēlējāmies."

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu