Veiksme, pārmaiņas un satricinājumi! Lielais 2020. gada horoskops (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Kas katru no Zodiaka pārstāvjiem sagaidīs jaunajā, 2020. gadā?

2020. gada valdniece būs metāliskā Žurka, un pēc Austrumu kalendāra gads iesāksies 2020. gada 24. janvārī pulksten 23:43 pēc Latvijas laika.

Kādi tad ir Žurkas gadā dzimušie cilvēki? No vienas puses strādīgi, labi ģimenes cilvēki, gudri, attapīgi, no otras puses intriganti un baumotāji. Mīl sabiedrības uzmanību, ballītes un azartspēles. Tieksmē pēc stabilitātes un komforta Žurkas velk savā aliņā visu, ko vien var, tātad ir sava veida krājējas. Dažreiz, dzenoties pēc naudas, aizņemas to no radiem un draugiem, diemžēl uz neatdošanu. Mīlas lietās sentimentāla, apbur partneri ar savu šarmu, tai pašā laikā pati jūtas nesaprasta un nelaimīga. Žurkai piemērotākie partneri ir Pūķis, Vērsis un Pērtiķis. Starp Žurkām sastopami slaveni politiķi, biznesmeņi, arī mūziķi.

Kāds solās būt Žurkas gads?

2020. gadā veiksies tiem, kas skaidri apzināsies savus mērķus, neslinkos un pildīs solīto. Labs laiks, lai mainītu darbības virzienu, atvērtu savu privātbiznesu un veidotu karjeru. Līdz ar Žurkas gadu iestājas arī jauns 12 gadu cikls, kas nozīmē, ka šogad paveiktais vai tieši pretēji nepaveiktais ietekmēs mūs turpmākos 11 gadus. Skaidrs ir viens – jānosprauž prioritātes, jābūt aktīviem, daudz jāmācās, bet slinkums un pārmērīgas emocijas jāmet pie malas!

Ko 2020. gads sola katrai Zodiaka zīmei?

Auns

Ugunīgās stihijas pārstāvis Auns būs aktīvs visa gada garumā, nekādas likstas viņu neapturēs. Tai pašā laikā zvaigznes iesaka galvenās darbības sakoncentrēt tieši uz gada sākumu. Vari mācīties, tikai neko ilglaicīgu, labāk apmeklē vairākus kursus, nekā deldē augstskolas solu. Centies nostiprināt savas pozīcijas darbā, kolēģu vidū, kā arī sabiedrībā kopumā. Vēlams iesaistīties dažādās sociālajās aktivitātēs, piedalīties projektos un konkursos. Pavasarī uzlabosies finansiālais stāvoklis, kad vari padomāt par kāda lielāka pirkuma iegādi, kamēr ceļojumam piemērotāka gada nogale. Trakajā dzīves skrējienā nepiemirsti par tuviniekiem, sevišķi, ja esi precēts cilvēks. Savukārt sirdī brīvie zīmes pārstāvji nespēs vien atkauties no uzmanības apliecinājumiem vai paši tos izrādīs.

Vērsis

Kopumā labs gads, veiksme smaidīs kā darba, tā privātajā jomā. Beidzot darbaholiskais Vērsis saņems pēc nopelniem, finanšu krīze paliks aiz muguras un tu varēsi plūkt sava darba augļus. Veiksies tiem, kas nodarbojas ar pedagoģiju, ir garīgi līderi, autoritātes savā profesionālajā jomā. Sevišķi veiksmīgs laiks aprīļa nogale, maija sākums, kad Vērši svin dzimšanas dienas. Izmanto šo brīdi, lai piepildītu savus sapņus un ne tikai savus – palīdzot tiem, kam šobrīd neklājas viegli. Aktuāla var kļūt nekustamā īpašuma tēma, varbūt nolemsi izīrēt savu dzīvokli, lai nopelnītu naudu, vai atvērsi viesu namu. Mīlas frontē veiksies, ja nekļūsi greizsirdīgs, vairāk uzticies partnerim un nekontrolē viņa dienas gaitas. Vēlams kopā ar mīļoto cilvēku doties romantiskā ceļojumā.

Dvīņi

Varētu teikt tā – aktīvs un atraktīvs gads. Būsi komunikabls, iesaistīsies dažādos sabiedriskos pasākumos, daļu no tiem varbūt pats arī organizēsi. Patiks mācīties un pamācīt citus, liksi lietā savu daiļrunību, kas sevišķi palīdzēs tirdzniecības pārstāvjiem, aktieriem, pedagogiem. Būsi samērā aizņemts, tāpēc maz laika atlicināsi otrajai pusītei, skaties, lai attiecībās neiezogas vēsums. Pastāv jaunu iepazīšanos iespējas, protams, brīvajiem Dvīņiem tas tikai nāks par labu, kamēr precētiem pārbaudīs viņu uzticības slieksni. Iespējams, dinamiskais dzīvesveids padarīs tevi izklaidīgu, tāpēc vari ko piemirst, tāpat jābūt piesardzīgam, uz ceļa atrodoties. Ja esi nolēmis sākt fiziskās aktivitātes, izvēlies mazāk ekstrēmus sporta veidus. Pievērs uzmanību sava imidža maiņai.

Vēzis

Priekšplānā izvirzīsies mājas un mīlas tēmas, kāds iepazīsies, cits centīsies saglābt irstošās attiecības ar ilggadīgo partneri. Nedari neko, emociju vadīts, kā arī neuzticies nepārbaudītai informācijai attiecībā uz laulāto draugu. Kā jau ierasts, patiks rosīties pa māju, tikai ieteicams šoreiz to vairāk izpaust tādā formā kā interjera maiņa vai lauku īpašuma iegāde, nevis tikai rūpēs par tuviniekiem. Par naudas trūkumu sūdzēties nebūs iemesla, līdz ar ko varēsi atļauties lielākus pirkumus. Tiem Vēžiem, kas darbojas sev atbilstošās profesijās, labs gads, lai nostiprinātu pozīcijas darbā, pakāptos pa karjeras kāpnēm. Galvenais neļauj sevi izmantot un neuzņemies pienākumus citu kolēģu vietā. Pārstrādāšanās vai stress mājas dzīvē draud ar imunitātes krišanos.

Lauva

Daudz kas šajā gadā būs atkarīgs no tā saucamajām iestrādnēm. Ja esi aktīvi darbojies iepriekšējā periodā, tagad varēsi atvilkt elpu un baudīt dzīvi. Tai pašā laikā arī šis gads labvēlīgs karjeras izaugsmei, autoritātes stiprināšanai, tāpēc centies visu sabalansēt, tā sakot, pēc laba darba neatsakies no karaliskas atpūtas. Vari apmeklēt kultūras pasākumus, ceļot, uzņemt viesus vai atvērt savu restorānu. Kaut arī labs laiks, lai sāktu jaunas lietas, tām jābūt labi izplānotām, jau sen izlolotām. Kā jau konservatīvās zīmes pārstāvis, tomēr labprāt turēsies pie pārbaudītām vērtībām, vismaz visā, kas skar dzīves materiālo pusi. Mīlas frontē ies karsti, baudīsi pretējā dzimuma uzmanību, saņemsi un dāļāsi komplimentus. Kāda Lauva nolems sākt kopdzīvi vai stāsies oficiālā laulībā.

Jaunava

Piesātināts gads, daudz notikumu, iespēju un piedāvājumu, sevišķi jau darba jomā. Gados jaunākajiem zīmes pārstāvjiem ambīcijas ļaus sasniegt jaunus apvāršņus, daudz ceļosi, dosies komandējumos un pieņemsi izaicinājumus. Noteikti vēlams apgūt kādas jaunas mācības, ne tikai ar profesionālām tēmām saistītas, bet arī tādas, kas ļauj uz dzīvi paskatīties no filozofiskā skatu punkta. Iespējams, tieši veselības problēmas var likt apmeklēt dziednieku vai pievērsties pirts lietām. Uzskati to par zīmi, ka dzīve tevi cenšas pastumt vajadzīgā ceļa virzienā, lai ar laiku tu palīdzētu citiem sakārtot savu ķermeni un garu. Pavasaris un vasara nesīs prieku un laimi privātajā dzīvē, pastāv iespējas satikt savu otro pusīti, kā arī iestūrēt laulības ostā.

Svari

Svariem labs gads, lai realizētu savas ieceres profesionālajā jomā. Īpaši veiksmīgs laiks radošajiem zīmes pārstāvjiem. Tev patiks viss skaistais un estētiskais, varbūt ķersies pie dizaina lietām, izmēģinot sevi kā tērpu vai interjera dizainers. Tiem, kas darbojas skaistumkopšanas lauciņā, pastāv labas iespējas piedalīties kādā konkursā un gūt galvenās balvas. Nauda ripos tavā maciņā, tikai proties to pareizi tērēt. Svari juristi un finansisti būs ambiciozi noskaņoti, daudz uzsvara šajā gadā liks uz karjeras izaugsmi. Pastāv iespēja tikt pie augstāka, labāk apmaksāta darba. Arī privātā dzīvē Fortūna tev smaidīs, būsi šarmants, harmoniski veidosi attiecības ar līdzcilvēkiem, iepatiksies ne vienam vien pretējā dzimuma pārstāvim. Ja pārāk nestresosi, veselības problēmas tevi neskars, tāpēc sargi nervus.

Skorpions

Tava veiksmes formula būs atkarīga no tā, kā satiksi ar apkārtējiem, un vai spēsi piebremzēt savu skorpionisko dabu. Iegūs tie, kas nodarbojas ar garīgām praksēm, prot lietot domu spēku, pozitīvo enerģiju. Vari iestāties astroloģijas kursos vai pats tos pasniegt, ja esi mācību jau apguvis. Darba jautājumu kārtošanai veiksmīgāks pavasaris, pretējais gada laiks tavai dzimšanai. Mājas dzīvē būsi gādīgs, rūpēsies par saviem tuviniekiem, ja ne citādi, tad vismaz no finansiālā viedokļa. Sirdī brīvie var atrast savu dvēseļu radinieku otrās pusītes izskatā. Noteikti atrodi laiku kādam tālākam braucienam, pie kam nevis tikai atpūtai kūrortā, bet izzinošam, garīgam ceļojumam. Gada izskaņā var saasināties kāda hroniska kaite, šajā gadījumā vēlams pievērsties netradicionālām ārstēšanas metodēm.

Strēlnieks

Teju visa gada garumā tevi vairāk saistīs izklaide, piedzīvojumi, mīlas afēras, kamēr darbs paliks otrā plānā. Teiciens, ka Strēlnieks dzimis laimes krekliņā, nav no zila gaisa radies. Neskatoties uz paviršo attieksmi pret pienākumiem, tu tomēr izspruksi cauri sveikā un vēl pamanīsies arī gluži labi nopelnīt. Bez ceļošanas neiztikt, arī šogad tu dosies aplūkot svešas valstis, visticamāk, ne reizi vien. Daiļā dzimuma pārstāves kārdinās vīriešus, pat ja nemaz nekāros ar kādu veidot nopietnas attiecības. Kaut arī gads ir auglīgs, tomēr ieteicams padomāt, vai tas domāts bērniņa radīšanai. Noteikti izvairieties no vienas nakts sakariem! Darba lietās labāk veiksies, sākot no rudens. Pārmērības baudās, neregulāra ēšana un straujais dzīves ritms var radīt problēmas ar aknām.

Mežāzis

Gads nesāksies kā cerēts, it kā nekas slikts nenotiks, tomēr daži plāni, ieceres var nobrukt. Nekrīti pesimismā un ļaujies brīvam plūdumam, ne vienmēr viss ir tavās rokās, lai cik gudrs arī tu būtu. Vēlams profesionālajā darbībā iekļaut pēc iespējas vairāk novitāšu, atsacīties no metodēm, kas jau sen novecojušas. Ja darbā neiet kā nākas, pievērsies kam citam - privātai dzīvei, mācībām, hobijam, tas ļaus novērst uzmanību no nebūšanām. Ja nesēdēsi mājās, tad zini, ka satiksi interesantus sarunu biedrus, varbūt pat kāds iepazīts cilvēks var nospēlēt lielu lomu tavā turpmākā dzīvē. Nav izslēgts, ka satiksi jaunības dienu mīlestību, un kas zina, kas veidosies tālāk. Tava pašsajūta būs atkarīga no dzīvesprieka un pareiza uztura.

Ūdensvīrs

Karjeras gads, laiks, kad pierādīt un parādīt sevi plašākām masām. Svarīgi rast balansu starp pārbaudītām metodēm un jauninājumiem. Ūdensvīri ir oriģinālas personības, tāpēc jācer, ka spēsi aizraut citus un arī pats negarlaikosies. Veiksies ar finansēm, tehnoloģijām, zinātni un izgudrojumiem saistītajiem zīmes pārstāvjiem. Tevi var aizraut astroloģija, varbūt dosies pie attiecīgā speciālista vai arī uzsāksi studijas. Mīlas jomā būsi noslēpumains, iespējams, veidosi vienlaicīgi vairākas attiecības. Laulātais draugs var pārmest, ka reti esi mājās un vairāk laika velti pasaules glābšanai, nevis ģimenei. Vasaras periodā centies tomēr doties kopīgā atpūtā, kā arī citos veidos “izpērc” savus grēkus. Labs laiks, lai atmestu kaitīgos ieradumus!

Zivis

Nav īstais laiks cīnīties ar vējdzirnavām un uzņemties tuvinieku rūpes. Ļauj, lai apkārtējie palutina tevi, parūpējas, sagādā romantiskus vakarus, vārdu sakot – atpūties un baudi dzīvi! Darbā veiksies, bet pārstrādāties nevajadzētu, kā arī pārdomā, vai darbojies sev atbilstošā jomā. Ja vēlies ko mainīt, tad zini, ka tam piemērotāka būs gada otrā puse. Naudu vēlams tērēt hobijiem, valodu apgūšanai, garderobes paplašināšanai. Radošās Zivtiņas varbūt rīkos savu darbu izstādi, kādam tās būs gleznas, kādam fotogrāfijas vai rotas. Attiecībā uz privāto dzīvi būs jāpieņem svarīgi lēmumi, kas saistīti ar ģimenes veidošanu vai pieaugumu. Ieteicams daudz staigāt, atrasties svaigā gaisā un peldēt!

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu