Ziemassvētku brīnums ASV. 15 brīvprātīgie palīdz nozagtam sunim svētkos atgriezties mājās (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Twitter/WeRateDogs

ASV kāda ģimene piedzīvojusi Ziemassvētku brīnumu, kad viņu nozagtais suns Zevs atgriezies mājās. 15 brīvprātīgie palīdzējuši Zevam veikt vairāk nekā 2000 jūdzes (aptuveni 3218 kilometrus), lai atkal satiktu savus saimniekus, ziņo "Dailymail".

Deviņus gadus vecais pitbulterjers ticis nozagts no vientuļās mātes ar divām meitām Kasandras Rasmusenas, pēc tam, kad ģimenes mājās esot palicis kāds draugs.

Ģimenes draugs esot apzadzis māju, paņemot vairākas lietas, tai skaitā arī Kasandras maku.

Kasandra ar meitām jutusies satriekta, ka nācies zaudēt savu pūkaino draugu. Ziemassvētkos sievietes vēlējušās, kaut suns būtu atpakaļ mājās.

Pēc vairākiem mēnešiem persona, kura nozaga Zevu, atrasta 2000 jūdžu attālumā no suņa mājām. Zevs ticis nogādāts "Kanawha Charleston Humane Association" organizācijā, kas glābj pamestus dzīvniekus. Pateicoties čipam, darbinieki varējuši noskaidrot, ka suns pieder Rasmusenu ģimenei. 

Suns, kurš svēris 73 mārciņas (aptuveni 33 kilogrami) esot pārāk smags, lai mājās nokļūtu ar lidmašīnu. Tādēļ dzīvnieku organizācijas "Daudzās ķepas" brīvprātīgie noorganizējuši Zevam braucienu, lai Ziemassvētkos nokļūtu mājās.   

Uzdevumā bija iesaistīti 15 brīvprātīgie, kuri brauca uz maiņām, lai četru dienu laikā Zevu nogādātu mājās.

"Tas bija brīnišķīgi! Šī ir lieliska pieredze, lieliska iespēja parādīt Savienoto valstu cilvēkiem, kā iespējams palīdzēt," sacījusi brīvprātīgā Dženeta Roblesa.

Zevs atgriezies mājās 16. decembrī. Tieši nedēļu pirms svētkiem.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu