Īlons Masks Jaunā gada nakti pavada "Teslas" rūpnīcā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Tesla" īpašnieks Īlons Masks
"Tesla" īpašnieks Īlons Masks Foto: Reuters/ScanPix

Uzņēmējs Īlons Masks 31. decembra vakaru pavadījis Kalifornijā "Tesla" rūpnīcā, kur palīdzējis ar transportlīdzekļu piegādi, ziņo portāls "Business Insider".

Arī 2019. gada izskaņu "Teslas" izpilddirektors Īlons Masks pavadījis kā visas citas dienas savā dzīvē - darbā. 

Pirmdienas vakarā Masks sociālajā tīklā "Twitter" ierakstījis, ka Jaungada naktī dosies uz "Tesla" rūpnīcu Kalifornijā, kur palīdzēs ar transportlīdzekļu piegādēm. 

Parasti rūpnīca katra ceturkšņa beigās esot ļoti noslogota. Kompānija cenšoties transportlīdzekļus piegādāt laicīgi lai varētu tos iekļaut ceturkšņa statistikā. 

Jaunais gads nav vienīgie svētki, kurus Masks pavadījis darbā. 2019. gada jūnijā 48 gadus vecajam vīrietim jautāts, kā viņš plānojis pavadīt savu dzimšanas dienu. Viņš atbildējis, ka strādās pie "globālās loģistikas", kas ir saistīta ar "Tesla" transportlīdzekļu piegādēm.

Kādā intervijā Masks sacījis, ka dzimšanas dienā bijis viens, bez draugiem, un, ka visu dienu strādājis "Tesla" birojā.

Lai arī darbs dzimšanas dienās var izskatīties kā publicitātes triks, iespējams, Masks is darbaholiķis. 2019. gada sākumā vīrietis sacījis, ka strādājis 120 stundas nedēļā. 

2019. gada trešajā ceturksnī "Tesla" piegādājusi 97 000 transportlīdzekļus. Neskatoties uz to, ka rezultāts neesot piepildījis dažu analītiķu cerības, tas bijis uzņēmuma rekords. 

Paziņots, ka arī šajā ceturksnī tikšot pārsniegts uzņēmuma rekords. Nākamnedēļ Ķīnai tiks piegādātas pirmās "Tesla" automašīnas

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu