UFC prezidents prognozē Meivezera atgriešanās laiku

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Floids Meivezers
Floids Meivezers Foto: Reuters/ScanPix

Slavenais bokseris aizvadītā gada novembra beigās pārsteidza pasauli, ar paziņojumu par atgriešanos sporta. Nav noslēpums, ka amerikāņu bokseris plāno sadarboties ar UFC prezidentu Deinu Vaitu, kurš ir arī nācis klajā ar prognozi par Meivezera atgriešanās laiku, vēsta ESPN.

Pēdējo reizi Meivezers ringā izgāja 2018. gada noslēdzošajā vakarā, kad aizvadīja paraugdemonstrējuma cīņu pret japāni Tenšinu Nasukavu. Pienākot 2020. gadam, amerikāņu bokseris atkal ir nobriedis atgriezties cīņas sporta biznesā. To, ka Meivezers boksā atgriezīsies kā sportists nevis promoteris, apstiprinājis arī UFC prezidents Deina Vaits.

"Mēs esam sākuši sarunas. Vieglākais kā jums varu notiekošo procesu aprakstīt, ir tas, ka mēs jūtam, ka viens otram spējam sniegt vērtību, līdz ar to, mēs kaut ko izdomāsim," par sadarbību ar Meivezeru stāstījis Vaits.

"Pāris lietām vēl ir jānokārtojas un tad es, visticamākais vasarā, sākšu runāt ar Meivezera promoteri. Ticu, ka man kaut kas priekš Floida būs jau rudenī," izteicies Vaits.

Meivezers ar Vaitu sadarbojās jau 2017. gada vasarā, kad ar amerikāņu smortistu boksa ringā tikās UFC lielākā zvaigzne Konors Makgregors. UFC boss uzskata, ka divu dažādu sporta veidu apvienošana varētu notikt arī šoreiz.

"Man personīgi nepatīk dažādu sportu apvienošana, bet ja ir pieprasījums, jādod arī piedāvājums. Mums ir vairāki varianti. Nav izslēgts, ka atgriezīsimies pie boksa. Katrā ziņā mums ar Floidu basketbola spēles laikā bija "rokas spiediena" vienošanās," par plāniem izvairīgi runājis Vaits.

"Kad sākās runas par Floida un Konora cīņu, es jutu, ka tas būs ļoti liels notikums, ko mums arī izdevās realizēt. Būs interesanti pavērot, vai līdzīgu ažiotāžu spēsim izveidot arī šajā reizē," nobeigumā izteicies Vaits.

Meivezers savā profesionālajā boksa karjerā ir aizvadījis 50 cīņas un nav piedzīvojis nevienu zaudējumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu