Meivezers - Makgregors 2? Slavenais bokseris satricina sporta pasauli ar "Instagram" ierakstu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
ASV titulētais bokseris Floids Meivezers juniors
ASV titulētais bokseris Floids Meivezers juniors Foto: Reuters/LETA

Vēl pirms dažām dienām leģendārais bokseris Floids Meivezers nāca klajā ar paziņojumu, ka vēlas piedalīties tikai paraugdemonstrējuma cīņās. Tagad amerikānis savā "Instagram" vietnē ir ievietojis ierakstu, kas liek noprast ko citu.

Floids Meivezers savu pēdējo cīņu aizvadīja 2017. gada 26. augustā, kad karjeras 50. uzvaru viņam izdevās izcīnīt pret īru jaukto cīņas mākslu (MMA) cīkstoni Konoru Magregoru. Tas joprojām tiek uzskatīts par vienu no skaļākajiem notikumiem boksa vēsturē. Spriežot pēc boksera ieraksta "Instagram", viņam ir padomā tikšanās ar vēl kādu MMA cīkstoni.

Meivezers "Instagram" kontā ievietoja bildi, kurā redzams sēžot blakus UFC prezidentam Deinam Vaitam. Bokseris pie attēla pievienoja sekojošu tekstu: "Kopā ar Deinu Vaitu atkal strādājam, lai 2020. gadā pasaulei sagādātu vēl vienu iespaidīgu notikumu."

Šim attēlam sekoja vēl viens ieraksts ar paziņojumu par atgriešanos cīņas sportā jau 2020. gadā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Coming out of retirement in 2020

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

Interesi par cīņu ar slaveno bokseri jau ir izrādījis UFC vieglā svara čempions Habibs Nurmagomedovs. Slavenā cīkstoņa tēvs Abdulmanaps Nurmagomedovs gan norādījis, ka šādai cīņai būtu nepieciešams vismaz pusgadu ilgs sagatavošanās periods.

Protams, nevar izslēgt iespēju, ka Meivezers varētu aizvadīt atkārtotu cīņu ar Konoru Makgregoru, jo, par spīti zemajai aktivitātei un skandāliem ārpus sporta, tieši īrs joprojām būtu visienesīgākā cīņa. Makgregors jau ir paziņojis datumu, kad atgriezīsies oktagonā, bet šī cīņa ir nākamā gada sākumā un par īra tālākajiem plāniem pēc šīs cīņas ir izskanējušas tikai spekulācijas.

Floids Meivezers savas karjeras laikā ir aizvadījis 50 boksa cīņas un izcīnījis uzvaras visās no tām.

Video: Meivedera un Makgregora boksa mača spilgtākie momenti

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu