Kā veicies ASV "Instagram" modelei, kura ar kailfoto vāc ziedojumus Austrālijas ugunsgrēku upuriem (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/nakedphilanthropist

Četru dienu laikā 20 gadus vecā ASV "Instagram" modele Keilīna ar savu kailfoto pārdošanu pret ziedojumiem savākusi vairāk nekā 700 000 dolārus Austrālijas ugunsgrēku seku likvidēšanai, vēsta medijs "The Guardian".

"Es pati noziedoju 1000 dolārus Austrālijas ugunsgrēkos cietušajiem," viņa pastāstīja medijam. "Man ir ievērojams skaits sekotāju, ap 30 000 tajā brīdī, un es padomāju, ka daudzi no viņiem piedalītos manā akcijā un sūtītu ziedojumus."

Kalifornijas iedzīvotāja Keilīna strādājusi par kailfoto modeli kopš 2019. gada augusta. 

3. janvārī sieviete uzsāka savu akciju ziedojumu vākšanai ar ierakstu mikroblogošanas vietnē "Twitter". Tajā vakarā viņa ieguva vairāk nekā 7000 dolārus. "Nākamajā rītā es pamodos, un tas bija neiedomājami, cik daudz pieprasījumus pēc kailfoto es biju saņēmusi. Es ātri vien savācu 100 000 dolārus."

Modeles sākotnējais "tvīts" tika izdzēsts, bet ar viņas ierakstu cilvēki bija dalījušies 77 000 reizes, un viņa sāka sevi dēvēt par kailo filantropi.

"Ne visi varoņi valkā apmetņus," ir bijis viens no biežākajiem komentāriem uz viņas centieniem.

Sieviete skaidro, ka viņa piedāvā kaut ko tādu, par ko cilvēki jau iepriekš bija gatavi maksāt. "Es jau sen izmantoju savu "Twitter" kontu, lai nopelnītu naudu, pārdodot kailfoto... Man ir lojāla fanu bāze, kas no manis pērk saturu, un tā es pelnu sev iztiku."

Tomēr viņa nebija gatava milzīgajai uzmanībai. "Es joprojām esmu mazliet šokā par to, cik pozitīvu iespaidu esmu ieguvusi no šīs ziedojumu akcijas."

Keilīnas centieni ir iedvesmojuši citas kailfoto modeles piedāvāt savas fotogrāfijas apmaiņā pret palīdzību Austrālijas ugunsgrēku ziedojumu vākšanas fondiem.

Portāls "Apollo" jau ziņoja, ka ASV "Instagram" modele Keilīna ar saviem kailfoto apņēmusies palīdzēt pēc tam, kad redzējusi fotogrāfijas ar uguns iznīcinātām mājām un dzīvniekiem.

Keilīna lūgusi saviem sekotājiem ziedot dažādām organizācijām, to skaitā, Jaundienvidvelsas lauku ugunsdzēsības dienestam, Viktorijas lauku ugunsdzēsības dienestam, Sarkanajam krustam un koalu slimnīcām visā valstī. 

"Kāds man atsūtīja 5000 dolārus (aptuveni 4480 eiro), tāpēc es sūtīšu 50 bildes un video," sacījusi modele.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu