"Titāniks" ar laimīgām beigām! Di Kaprio izglābis jūrā 11 stundas peldošu cilvēku (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Leonardo Di Kaprio.
Leonardo Di Kaprio. Foto: AP/Scanpix

Dzīve patiesi dažkārt ir savādāka par fantāzijām! 45 gadus vecais aktieris Leonardo Di Kaprio, kurš ir filmējies tādās populārās filmās kā "Titāniks" un "Volstrītas vilks", īsi pirms jaunā gada nokļuvis situācijā, kas ļoti atgādina viņa karjeras zīmīgāko lomu, vēsta portāls "The Sun".

Lai arī publika bieži vien uzskata, ka visi zvaigžņu labie darbi ir domāti tikai sabiedriskā tēla spodrināšanai, aktieris ir pierādījis, ka viņš ir gatavs palīdzēt ne tikai ar ziedojumiem, bet arī pats ar savām rokām.

2019. gada 30. decembrī "Oskara" balvas laureāts ar draugiem un savu mīļoto sievietei devies izbraucienā ar jahtu pa Karību jūru. Izbrauciens ir gājis savu gaitu, līdz mirklim, kad ar jahtu sācis sazināties netālu esošā kruīza kuģa kapteinis. Viņš pavēstījis, ka viens no viņa pasažieriem, 24 gadus vecs francūzis, ir alkohola reibumā pārkritis pāri bortam.

Kamēr personāls sapratis, kas tieši ir noticis, kruīza kuģis jau bijis samērā tālu no notikuma vietas un kuģa kapteinis izmisis atzinis, ka nezina, kur lai meklē pazudušo.

Uz atpūtas jahtas esošie esot uzreiz piekrituši palīdzēt un devušies meklējumos. Pēc kāda laika viņi netālu no Sabas salas pamanījuši cilvēka aprises un steiguši viņam palīgā. Laimīgā kārtā francūzis, par spīti ūdenī pavadītām 11 stundām, bijis sveiks un vesels. Viņš esot pabarots, izguldīts un nodots krasta apsardzei.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu