Kiviču pāris publiski vēršas pie Krievijas popdīvas Buzovas, kurai ar mīļoto ir viņiem līdzīgs tetovējums (29)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pašmāju mūziķis Andris Kivičs, kurš 3. janvārī mija gredzenus ar savu mīļoto sievieti Lieni, publiski vērsies pie skandalozās Krievijas mūziķes un realitātes šovu zvaigznes Olgas Buzovas, kura mīlestību ar savu otru pusīti izlēmusi apliecināt Kivičiem līdzīgā veidā. 

Jau vēstījām, ka Buzova ir atradusi jaunu sirdsāķīti - viņa sākusi tikties ar slavenu blogeri un topošo mūziķi Davidu Manukjanu. 

Šobrīd viņa ar mīļoto ir devusies eksotiskā ceļojumā, no kura parādīja, ka abiem zem plaukstas locītavas ir uztetovēta bezgalības zīme kā abu mīlestības apliecinājums. 

Foto: Instagram/ buzova86

Līdzīgi tetovējumi ir arī Kiviču pārim - abu delmus rotā bezgalības zīme, kurā iekļauti vārdi “soulmate” (tulkojumā no angļu valodas - “dvēseļu radinieki”), iemīlēšanās datums, sirsniņa un iniciāļi.

Tam par godu Kiviči savā "Instagram" kopīgajā profilā krievu valodā vērsās pie popdīvas.

"Mīļā Olga, mēs esam pats populārākais Latvijas šovbiznesa pāris. Kad mēs uztaisījām šos tetovējumus, sabiedrība mūs nosodīja par vieglprātību, bet tagad, kad tik lieli cilvēki taisa tādus pašus tetovējumus, mēs zinām, ka esam uz pareizā ceļa," teikts abu ierakstā.

Foto: Instagram/ andrislienekivici

Portāls "Apollo" jau vēstīja, ka 3. janvārī apprecējās skandalozie šovbiznesa pārstāvji Andris Kivičs un Liene Skulme. Abi arī nomainījuši savu attiecību statusu sociālajā tīklā "Facebook". Liene pēc kāzām pārgājusi vīra uzvārdā - Kiviča.

Komentāri (29)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu