Sešus gadus vecs zēns, veidojot māla koalas, savācis vairāk nekā 50 000 ziedojumos Austrālijai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Gofundme

Visa nauda, ko Ovens Kollijs ir ieguvis, veidojot un pārdodot savas māla radības, nonāks savvaļas dzīvnieku glābšanai Dienvidu krastā Jaundienvidvelsā, Austrālijā, vēsta raidsabiedrība CNN.

Viens mazs zēns Masačūsetsā dara visu, lai palīdzētu Austrālijai tikt galā ar ugunsgrēku postījumiem.

Pirms divām nedēļām, kad 6 gadus vecais Ovens Kollijs uzzināja par katastrofālo ugunsgrēku ietekmi uz valsti un tās savvaļas dzīvībām, viņš savai mātei Keitlīnai sacīja, ka vēlas kaut kā palīdzēt.

Bērnudārzniekam bijusi arī īpaša saikne ar Austrāliju, jo viņš tur dzīvoja, būdams maziņš. Viņa tēvs Saimons uzauga Sidnejā.

"Viņam ir saikne ar Austrāliju," Keitlīna sacīja par savu dēlu. "Viņš ļoti lepojas ar to, ka tur dzīvojis. Es nedomāju, ka viņš to atceras, bet ir ļoti lepns par to."

Pēc domu apkopošanas mātes un dēla duets nāca klajā ar ideju pagatavot māla koalas un uzdāvināt tās draugiem un ģimenei.

Apmaiņā Ovens lūdza ziedojumu vismaz 50 dolāru apmērā "Wildlife Rescue South Coast" - brīvprātīgo organizācijai, kas atrodas Jaundienvidvelsā un kas palīdz glābt, rehabilitēt un atbrīvot Austrālijas savvaļas dzīvniekus.

Mājaslapā "Gofundme" viņi tagad ir piesaistījuši vairāk nekā 51 000 dolāru.

Foto: Gofundme

"Mēs esam ļoti pateicīgi un pazemīgi - jūsu dāsnums dzīvniekiem, kuri cietuši ugunsgrēkos, un mazs zēns, kas dara visu, lai viņiem palīdzētu, ir kaut kas satriecošs," ģimene rakstīja "GoFundMe" mājaslapā. "Jūsu ziedojumi, ziņojumi un atbalsts mūs ir aizkustinājuši līdz asarām. Un tagad mums ir jāgatavo daudz māla koalas! Paldies!"

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu