Igaunijā no kādas dzīvojamās ēkas atklāta uguns uz diviem autobusiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Margus Ansu

Ceturtdien, 16. janvārī, policija veica īpašu operāciju Kohtla-Jarvē, Igaunijā. Operācija bija saistīta ar faktu, ka pilsētā tika atklāta uguns uz diviem autobusiem, vēsta medijs "Postimees".

Ceturtdienas pēcpusdienā policija pārtrauca satiksmi Kalevi ielas rajonā Kohtla-Jarvē un norobežoja tuvējās dzīvojamās ēkas.

"Cilvēki nevar iekļūt mājā, un no mājas arī neviens netiek izlaists. Mēs gribējām zināt, kas notiek, bet policisti tikai teica, ka viņi pārbauda noteiktu informāciju," pastāstīja šajā mājā dzīvojošā Irina.

Prefektūras pārstāve Kristina Kostina plkst. 16:13 sacīja, ka pagaidām informācijas ir maz: policijai ir aizdomas, ka divi autobusi tika apšaudīti, kaut arī neesot vēl skaidrs, vai ar šaujamieročiem vai gaisa pistolēm.

Pēc policijas pārstāves Kristīnas Kostinas teiktā, ap plkst. 15 policija saņēma ziņojumu, ka Kohtla-Jarvē no Kalevi ielas kādas mājas loga ir atklāts uguns uz diviem autobusiem.

"Vienā autobusā bija pasažieri, otrā - tikai vadītājs. Šī incidenta rezultātā neviens netika ievainots. Notikuma vietā strādā policijas patruļas, ātrās reaģēšanas vienības, tiesu medicīnas eksperti un darba grupa. Policija aizturēja trīs nepilngadīgos, par kuriem ir pamats aizdomām par šī nozieguma izdarīšanu," viņa sacīja.

"Speciālisti pārbauda notikuma vietu, izmeklēšanas laikā tiks noskaidrota šī incidenta detaļas. Mēs varam jums apliecināt, ka nekas neapdraud cilvēku dzīvību un veselību," viņa piebilda.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu