19 gadus vecā ukrainiete pārdevusi savu nevainību par rekordaugstu summu (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

19 gadus vecā ukrainiete Katja, kura 2019. gada decembrī guva atpazīstamību ar to, ka piedāvāja izsolīt savu nevainību, ir paziņojusi, ka ar interneta eskorta vietnes palīdzību ir pārdevusi šo pakalpojumu par 1,2 miljoniem eiro, vēsta portāls "The Daily Mail".

ASV dzīvojošā sieviete sākotnēji savu nevainību gan novērtējusi ar mazāku summu - viņa par pirmo nakti vēlējusies saņemt 100 tūkstošus ASV dolāru, kurus plānojusi tērēt ceļošanai, skaistām lietām un krāšņam dzīvesstilam.

Tiesa, izsoles laikā šī cena ir augusi veselas 12 reizes. Par izsoles uzvarētāju pasludināts kāds 58 gadus vecs uzņēmējs no Minhenes Vācijā, kuram piederot fitnesa studijas visā Eiropā. Otrajā vietā ar miljons ASV dolāru piedāvājumu palicis kāds jurists no Ņujorkas, savukārt trešajā vietā ar 800 tūkstošiem ASV dolāru - kāds dziedātājs no Tokijas.

Eksorta aģentūra paziņojusi, ka izsoles uzvarētājs tāpat ir gatavs apdomāt iespēju sievietei apprecēt un turpmāk viņu uzturēt ar 10 tūkstošus lielu "kabatas naudu". Abu tikšanās notiks Vācijā, kur ir legāla uzraudzīta prostitūcija.

Ukrainiete atklājusi, ka lēmums pārdot savu nevainību viņai nav nācis viegli, taču viņa galu galā sapratusi, ka šo izvēli, visticamāk, nenožēlos.

"Jebkurš puisis agri vai vai vēlu tāpat pamet," teikusi Katja, secinot, ka tad gan nožēlotu, ka nav izmantojusi savu ķermeni, lai nopelnītu iespaidīgu naudas summu.

Video: Katjas sludinājums

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu