Kivičs turpina skarbi izteikties par Latvijas mūziķiem (25)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Andris Kivičs tiekās ar "It kā Tu kaut ko zinātu?" grāmatas faniem
Andris Kivičs tiekās ar "It kā Tu kaut ko zinātu?" grāmatas faniem Foto: Mārtiņš Otto, TVNET

Nesen skandalozais mūziķis Andris Kivičs mūziķa Jāņa Krīvēna jaunajā pārraidē "Pāļa bazars"  visai skarbi izteicās par dziedātāju Donu. Nu viņš turpinājis paust savu viedokli par pašmāju māksliniekiem. 

21. janvāra vakarā Kivičs "Facebook" tiešraidē izpildīja dažādas dziesmas un atbildēja uz fanu jautājumiem. Kāds no atbalstītājiem viņam pajautāja, kuri ir mūziķa mīļakie mākslinieki.

Kā skaidroja Kivičs, viņam vislabāk patīk Bono, Džonijs Kešs un Brūss Springstīns.

"Tie veči, kas konča laikā ir iesvīduši un atbild par katru savu vārdu, tu skaties uz viņiem un tici. Nevis tā kā Latvijā, kur daudziem uz skatuves neiena svidra pile nav, viņš tikai domā, vai viņam smuka žaketīte, vai tas patiks publikai," norādīja Kivičs.

Mūziķis piebilda, ka viņam nav svarīgas tikai dziesmas, bet arī izpildītāja personība. 

"Man patīk, ka Bono saprot to, ko nesaprot, piemēram, "Prāta vētra", Dons mazāk - ja tev ir milzīga auditorija, tu ietekmē pūļa domāšanu, pūļa viedokli. Mūsu mākslinieki vispār to neizmanto. Viņi tikai nodzied, saņem piķi, nojauc skatuvi un visi baigajā starā. Es atceros kā tā Vaira stāvēja un teica: "Mēs esam lieli, mēs esam vareni". Un tad es domāju par tiem zēniem, kas var savākt reāli 40 tūkstošus koncertos, bet viņi galīgi neizmanto to, ka viņi varētu palīdzēt ietekmēt cilvēkus ārpus mūzikas," bilda Kivičs.

Komentāri (25)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu