Video Vīrietis Daugavgrīvā draud kaimiņiem ar cirvi un cenšas aizdedzināt kāpņu telpu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Pixabay

Kāds vīrietis Rīgā, Daugavgrīvas rajonā saviem daudzdzīvokļu nama kaimiņiem bija atslēdzis ūdens padevi. Pēc nama iedzīvotāju ziņojuma policijai, viņš draudēja kaimiņiem ar cirvi un centās aizdedzināt kāpņu telpu, vēsta raidījums "Degpunktā".

Pavisam nesen nepatīkamu pārsteigumu kāda Daugavgrīvā esošā nama iemītniekiem sagādāja viens no kaimiņiem. Viņš vairākiem citiem dzīvokļiem tišuprāt atslēdza ūdens padevi. Iedzīvotāji saprata, ka paši saviem spēkiem nespēs atrisināt šo situāciju un zvanīja policijai.

Likumsargu ierašanās brīdī vīrietis ūdens padevi jau bija atjaunojis, bet pats ieslēdzies dzīvoklī un izlikās, ka nav mājās.

"Ap pusdienlaiku policijas iecirknī atkal tika saņemta informācija par Slimnīcas ielu. Izsaucējs minēja, ka jau iepriekš minētais kaimiņš kāpņu telpā ir izlējis kaut ko līdzīgu degšķidrumam un ar cirvi nelaiž citu mājas iedzīvotājus kāpņutelpā," raidījumam "Degpunktā" atklāja RPP Kurzemes pārvaldes Vecākais inspektors Viktors Kigitovičs.

Šāds izsaukums lika policistiem steigties uz notikuma vietu. Aptuveni 10 minūtes pēc izsaukuma saņemšanas policijas ekipāža ieradās norādītajā adresē. Iedzīvotāji policijai pastāstīja, ka kaimiņa dēļ netiekot mājās, jo viņš pielējis kāpņu telpu ar benzīnu un draudot ar cirvi.

"Kāpņu telpā bija jūtama smaka, kas atgādināja grilam paredzēto šķidrumu. Sarunas laikā izsaucējai pievienojās arī citi mājas iedzīvotāji, kuri labprāt bija gatavi vērsties policijā ar iesniegumu. Sarunas brīdī policisti ievēroja, ka atveras vainīgā vīrieša dzīvokļa durvis. Aizdomās turamais ar šķiltavām mēģināja aizdedzināt izlieto šķidrumu," stāstīja Kigitovičs.

"Aizturēšanas brīdī policisti pielietoja fizisku spēku, vīrietis tika aizturēts un viņam uzlika rokudzelžus. Tāpat aizturēšanas brīdī vīrietim rokās bija šķiltavas, ar kurām viņš bija mēģinājis aizdedzināt šķidrumu. Uz adresi tika izsaukti Valsts policijas darbinieki, kuri pārņema darbu un attiecīgi uzsāka turpmāko lietvedību" turpināja policijas pārstāvis.

Otrdien. 28. janvārī, raidījums "Degpunktā" sazinājās ar Valsts policiju un noskaidroja, ka likumsargi turpina pārbaudi šajā lietā, kas pagaidām ir klasificēta kā sīkais huligānisms. Tāpat policija atgādināja, ja šāds kaimiņa terors turpinās, tad par katru incidentu nekavējoties jāziņo, zvanot 110.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu