"Meiteņu tētis": sirdi plosošs stāsts par tikšanos ar Kobi Braientu pārtop virālā hitā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Kobe Braients mūžīgi paliks cilvēku atmiņās kā basketbola leģenda, taču savām meitām un cilvēkiem, kuri viņu pazina, viņš bija arī "meiteņu tētis".

Tā kā miljoniem cilvēku visā pasaulē turpina sērot par basketbola zvaigznes un viņa 13 gadus vecās meitas Džiannas pēkšņo nāvi, termins "meiteņu tētis" ir kļuvis par populārāko tēmturi sociālajā vietnē "Twitter", zem kura publicēti vairāk nekā 94 tūkstoši ierakstu. 

Tēmturis kļuva populārs, kad populārā sporta medija ESPN pārstāve Ella Dankana publiski dalījās atmiņās par Braientu.

Savā stāstā viņa atcerējās pirmo reizi, kad tikās ar Braientu ESPN pasākuma aizkulisēs Ņujorkā. Un, lai gan vairums tikšanos ar slavenībām vai sportistiem ir īsas, Dankana un Braients atrada kopīgu valodu par vienu tēmu - kā ir būt meitu vecākiem. 

Satiekot basketbola zvaigzni, sieviete bija astotajā grūtniecības mēnesī, un viņas grūtnieces puncis bija pirmais, ko basketbolists toreiz pamanīja. Dankana atklāja, ka Braients uzreiz pajautāja, kā viņa jūtas, kā arī gribēja noskaidrot, kāda dzimuma mazulīti viņa gaida. 

Kad Dankana pastāstīja, ka gaida meitenīti, Braients, kuram pašam tobrīd bija trīs meitas, iedeva viņai "pieci" un paziņoja: "Meitenes ir labākās!"

Viņš arī sniedza sižetu vadītājai padomu un savu viedokli: "Esiet pateicīga, ka jums tiek sniegta šī dāvana, jo meitenes ir pārsteidzošas. Man būtu vēl piecas meitenes, ja es varētu. Es esmu meiteņu tētis."

Braientam un viņa sievai Vanesai bija četras meitas - 17 gadus vecā Natālija, 13 gadus vecā Džianna, 3 gadiņus vecā Bjanka un 7 mēnešus veca mazulīte Kapri. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kobe Bryant (@kobebryant) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SportsCenter (@sportscenter) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kobe Bryant (@kobebryant) on

Pēc Dankanas emocionālā stāsta tēmturi "girls dad" ("meiteņu tētis") sāka izmantot neskaitāmi cilvēki visā pasaulē, tai skaitā slavenības, daloties ar saviem stāstiem un fotogrāfijām par to, kā ir būt meiteņu tētiem. 

Svētdien, 27. janvārī, pasauli pāršalca traģiska vēsts, ka helikoptera avārijā 41 gada vecumā miris basketbola leģenda Kobe Braients un viņa meita Džianna.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu