Video ⟩ Pārģērbusies Samanta Tīna saraudina restorāna "Vairāk Saules" viesmīli (18)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Jau sestdienas vakarā pie kanāla 360TV skatītājiem nonāks pašmāju šova “8 naži un gardēdis” jaunā sezona, kurā populāri un iemīļoti restorāni sacentīsies meistarībā. Bet viņus vērtēs, pārbaudīs un pat provocēs – slavenības, kuras ar grima palīdzību, tiks pārvērstas līdz nepazīšanai.

Pavārmākslā un viesmīlībā šajā sezonā sacentīsies Endijs Bērziņš un restorāns “Vairāk Saules”, Raimonds Zommers un restorāns “Entresol”, Liene Zemīte un pilsētrestorāns “Lapsas māja”. Galvaspilsētas ēstuvēm izaicinājumu metīs arī Latvijas reģionos popularitāti iemantojušās maltītes ieturēšanas vietas - ģimenes restorāns “Hercogs” un tā vadītājs Andris Rūmītis, Valmieras restorāns “Vecpuisis” un vadītāja Sandra Kupce, kā arī Liepājas viesnīcas “Maestro Design Hotel” restorāns un īpašniece Ginta Stankuss. Bet gardēžu un nažu garšas īpaši lutināt sola Āgenskalna veģetārais restorāns “Gardā pupa” un tā īpašnieks Imants Dzelme, kā arī Latvijā dzīvojošais indietis Kamals Basins, kurš saimnieko restorānā “Wok n Kurry”.

Pirmajā “8 naži un gardēdis” sērijā kolēģus un arī slepeno viesi – dziedātāju Samantu Tīnu - uzņems restorānu ķēdes “Vairāk Saules” īpašnieks Endijs Bērziņš. Tiesa, Samanta Tīna uz restorānu dosies sev neierastā tēlā – viņa pārtaps bravūrīgā un ekscentriskā dāmā un neslēps, ka šādas vizuālas pārvērtības piedzīvo pirmo reizi mūžā. Turklāt viņu neierastajā izskatās nepazīs nedz “Vairāk Saules” darbinieki, nedz pašas mamma. Samantas uzdevums būs ne tikai vērtēt ēdienkarti, bet arī pārbaudīt, kā restorāna apkalpojošais personāls tiek galā ar īpaši prasīgiem klientiem. Dziedātāja tā iejutīsies lomā, ka ar lūgumu noskaidrot, kas ir fetas siers, pat novedīs līdz asarām viesmīli. Kādu vērtējumu par maltīti un apkalpošanu saņems restorāns “Vairāk Saules?” Atklāsies šova “8 naži un gardēdis” pirmajā sērijā.

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu