Suņus audzē gaļas iegūšanai. Krievijā atklāta dzīvnieku "koncentrācijas nometne" (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Pixabay

Krievijā, Primorskas apgabalā uzsākts kriminālprocess par cietsirdīgu izturēšanos pret dzīvniekiem. Aizdomās tiek turēts kāds vietējais iedzīvotājs par tīšu suņu nonāvēšanu, ziņo medijs "Ria Novosti".

Pagājušajā nedēļā platformā "change.org" tika publicēta petīcija, kurā autori lūdza slēgt "dzīvnieku koncentrācijas nometni" un saukt pie atbildības vietējo iedzīvotāju un viņa meitu par cietsirdīgu izturēšanos pret dzīvniekiem.

Saskaņā ar petīciju - suņi jau vairākus gadus tiek nogalināti gaļas iegūšanai. Dzīvnieki tiek turēti sliktos apstākļos būros. Tiek arī atzīmēts, ka brīvprātīgajiem periodiski izdodas izglābt suņus.

Sociālajos tīklos tikuši arī izplatīti video, kas slepus uzņemts "koncentrācijas nometnē". Tajā redzams piesiets, novārdzis suns. Aizdomas par privātmājā notiekošo pastiprināja fonā redzamās asiņu peļķes un suņu siksniņas, kas mētājās apkārt. Policija sāka pārbaudi.

"Krievijas Iekšlietu ministrijas departamenta darbinieki Primorskas apgabalā pārbaudīja sociālajos tīklos ievietoto informāciju. Tika uzsākta krimināllieta, pamatojoties uz Krievijas Federācijas Kriminālkodeksa 245. panta 1. daļu (nežēlīga apiešanās ar dzīvniekiem)," teikts ministrijas ziņojumā.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu