Kivičs skaidro, kādēļ nepretendēja uz dalību "Eirovīzijā", piedāvājot savu konkursam iecerēto dziesmu (28)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Skandalozais mūziķis Andris Kivičs ar sievu Lieni svētdienas, 9. februāra vakarā sociālā tīkla "Facebook" tiešraidē atbildēja uz neskaitāmiem jautājumiem, starp kuriem mūziķis detalizēti dalījās pārdomās par Eirovīziju un to, kādēļ šogad nav piedalījies "Supernovā". 

Kivičs faniem atgādināja, ka ir pretendējis dalībai Eirovīzijā sešas reizes, turklāt arī šogad viņam ar Lieni pat bija padomā dziesma, ar kuru varētu piedalīties "Supernovā", taču vairāki apstākļi tomēr likuši pārim pārdomāt dalību muzikālajā konkursā. 

Tāpat viņš visai skarbi vērtēja Mika Dukura sniegumu "Supernovā", stāstot, ka viņa skaņdarbā nav bijis saviļņojuma un atrisinājuma. Kivičam nav paticis arī mūziķes ANNNAS priekšnesums, apgalvojot, ka viņai pēc pieciem gadiem par savu sniegumu būs kauns. 

Par Samantas Tīnas uzvaru pāris gan ir iepriecināts, apgalvojot, ka viņai noteikti izdosies tikt finālā. "Samanta, lielākās bučas, tu esi pelnījusi! Es zinu, kā tu šancē, kā tu tici sev, tu esi pelnījusi būt tur, un tu esi, un tu arī būsi finālā! Piemini manus vārdus! Ziniet, ar ko Samanta atšķiras no visām pārējām Latvijas dziedātājām? Vispār n**** ne no kā!"

"Es vēl ieteiktu tērpam gliterus un spīguļus, lai viss mirdz un bling bling!" aiz kameras paziņoja Liene. 

Kivičs pauda arī savu versiju par ideālo dziesmu, kas varētu nonākt "Eirovīzijā". "Ideālā gadījumā vajadzētu būt tā - tu iemīlies džekā, džeks tevi pasūta d****, tu paņem klavieres vai giču un no visas sirds nodziedi tā, kā tu jūties! Tad iesniedz to dziesmu "Eirovīzijā", tie cilvēki klausās to gabalu, viņiem iet pa ādu skudras, jo šitā meitene ned***, tevi aizsūta uz Eiropu, arī Eiropa jūt, ka tu ned***, un tu vinnē! Tā ir jābūt! Bet mūsējie domā, "Ko varētu izķīmiķot šogad? Kas varētu interesanti pavilkt cilvēkus 2020. gadā? Jo tomēr laiks ir pagājis, un tas neskan moderni", a kurš f**** nosaka "moderni"?!"

Kivičs nepiedalījās Eirovīzijā, jo viņš uzskata, ka tā būtu pārāk liela slodzei, Lienei esot stāvoklī.

"Es pateikšu godīgi, mums ir kopā viena dziesma, kurā mēs apdziedam visas Eiropas tautas. Tur ir "Estonians are famous for skype" [igauņi ir slaveni ar "Skype"], "lithuanians have great basketball" [lietuviešiem ir lielisks basketbols], "french are great for wine" [franči zināmi ar lielisku vīnu], "italians have good food" [itāļiem ir labs ēdiens], respektīvi, apdziedāt katra labās puses!"

Tāpat Kivičs faniem ar ģitāru izpildīja dziesmas piedziedājumu. "Man liekas, ka kruts piedziedājums Eirovīzijai ir šāds te: "Europe is our home, Europe is a family, Please don't get alone, Live in peace and harmony" [Eiropa ir mūsu mājas, Eiropa ir ģimene. Lūdzu, nepalieciet vieni, Dzīvojiet mierā un harmonijā - lat.] - kaut kāds apvienojošais! Bet šādu gabalu nekad, nekad nepaņems latviešu žūrija. Nekādā d**** finālā!" - secina Kivičs. 

Kiviča versiju par "ideālo Eirovīzijas dziesmu" iespējams noklausīties sākot no 37:42 minūtes. 

Atgādinām, ka 8. februārī skatītāji lēma, ka Latviju "Eirovīzijā" pārstāvēs Samanta Tīna ar dziesmu "Still Breathing".

Foto: "Supernova 2020"

Komentāri (28)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu