"Vēlos, lai šis murgs beidzas." Kobes Braienta sieva neslēpj emocijas "Instagram" ierakstā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kobe un Vanesa Braienti
Kobe un Vanesa Braienti Foto: AP/Scanpix

Ir pagājušas jau vairāk nekā divas nedēļas kopš traģiskā helikoptera avārijā bojā gāja leģendārais basketbolists Kobe Braients. Bijušā sportista sieva Vanesa nākusi klajā ar sirdi plosošu ierakstu savā "Instagram" kontā.

Savā "Instagram" kontā Vanesa Braienta ievietojusi video, kurā redzams, kā basketbolu spēlē viņas bojā gājusī 13 gadus vecā meita Džianna spēlē basketbolu. Publicētajā video redzams arī Vanesas vīrs Kobe Braients.

Pie publicētā materiāla Vanesa aprakstījusi arī sērošanas procesu: "Savas emocijas esmu aprakstījusi negribīgi. Manas smadzenes atsakās pieņemt, ka aizgājis ir gan Kobe, gan Gigi. It kā mēģinu apstrādāt faktu, ka Kobes vairs nav, bet mans ķermenis atsakās pieņemt to, ka mana Gigi vairs nekad neatgriezīsies. Tas šķiet tik nepareizi."

"Kāpēc gan es drīkstu pamosties vēl vienu dienu, bet manai mazulītei šādas iespējas vairs nav? Esmu tik dusmīga. Viņai vēl bija priekšā tik daudz dzīves," ierakstā emocijas neslēpj Vanesa.

Tāpat Braienta sieva atzīst, ka viņai sēru laikā ir jābūt izturīgai savu pārējo meitu dēļ: "Tad es saprotu, ka man ir jābūt spēcīgai savu trīs meitiņu dēļ. Dusmojos, ka neesmu ar Kobi un Gigi, bet esmu priecīga, ka esmu šeit ar Nataliju, Bjanku un Kapriju."

Nobeigumā Braienta atzina, ka viņa joprojām nespēj pilnībā apstrādāt to, kas ir noticis. "Zinu, ka tas, ko jūtu ir normāli. Tā ir daļa no sēru procesa. Vienkārši gribēju padalīties, ja ir vēl kāds, kurš pieredzējis šādu zaudējumu. Vēlos, lai viņi visi būtu šeit, un šis murgs beidzas. Aizlūdzu par visiem šīs drausmīgās traģēdijas upuriem. Lūdzu turpiniet lūgties par visiem."

"Sikorsky S-76" helikopters miglainos laikapstākļos janvāra izskaņā avarēja kalnos netālu no Kalabasas pilsētas Kalifornijā. 

View this post on Instagram

I’ve been reluctant to put my feelings into words. My brain refuses to accept that both Kobe and Gigi are gone. I can’t process both at the same time. It’s like I’m trying to process Kobe being gone but my body refuses to accept my Gigi will never come back to me. It feels wrong. Why should I be able to wake up another day when my baby girl isn’t being able to have that opportunity?! I’m so mad. She had so much life to live. Then I realize I need to be strong and be here for my 3 daughters. Mad I’m not with Kobe and Gigi but thankful I’m here with Natalia, Bianka and Capri. I know what I’m feeling is normal. It’s part of the grieving process. I just wanted to share in case there’s anyone out there that’s experienced a loss like this. God I wish they were here and this nightmare would be over. Praying for all of the victims of this horrible tragedy. Please continue to pray for all.

A post shared by Vanessa Bryant ? (@vanessabryant) on

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu