Gaidāms ģimenes pieaugums? Anna Sedokova veikusi grūtniecības testu (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievijas dziedātāja Anna Sedokova kopā ar savu mīļoto vīrieti, latviešu basketbolistu Jāni Timmu apmeklēja glaunu ballīti, kurā turpināja dot mājienus par ģimenes pieaugumu. 

Žurnāla "GQ" ballītē Sedokova un Timma kļuva par vienu no spilgtākajiem pāriem. Abus ieskāva mediji, cenšoties noskaidrot patiesību par grūtniecības baumām, ko bija radījusi pati Sedokova.

Nesen mūziķe savā "Instagram" kontā uz kāda komentētāja jautājumu par to, vai viņa "atkal ir stāvoklī", atbildēja ar kodolīgu "jā". Šo apgalvojumu nekavējoties metās apspriest Krievijas mediji, paziņojot, ka Timmai un Sedokovai drīz būs bērns.  

Arī pasākumā pie pāra vērsās Krievijas medijs kp.ru, vaicājot, vai Sedokova var apstiprināt savu "intriģējošo atbildi par grūtniecību". 

"Tie bijāt jūs, kas ieintriģēja fanus, nevis mēs! Mēs mierīgi dzīvojām, bet tad parādījās šīs ziņas. Ja godīgi, es esmu pārsteigta. Es pat pēc tam uztaisīju grūtniecības testu. Bet tas, ko viņš parādīja, joprojām ir noslēpums... To pastāstīsim vēlāk," mīklaini norādīja Sedokova. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by woman.ru (@woman_ru) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PE✪PLETALK.RU (@peopletalkru) on

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu