Liepājas "šerifs" atgriežas Kurzemē! Luija Fonteina īpašumā nonākuši Pāvilostas pamestie alus brūži (6)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Facebook/ Luijs Fonteins/ "Apollo" kolāža

Kādreizējais Liepājas domnieks, dāņu dziedātājs un uzņēmējs Luijs Fonteins (Stēns Lorenss) nesen ieradās Latvijā, lai veiktu deguna korekcijas operāciju, kas noritējusi veiksmīgi un, kā pats uzņēmējs atklāja portālam "Apollo", viņš beidzot var elpot un tas ir fantastiski! Taču ir vēl kas tāds, kas viņu Latvijā tur — Fonteina īpašumā nonākuši pamestie Pāvilostas alus brūži, kas tuvāko gadu laikā pārvērtīšoties jaunā atpūtas vietā.

Jautāts par nākotnes iecerēm Latvijā, Luijs Fonteins norāda, ka, izpalīdzot draugam, viņa īpašumā ir nonākuši pamestie Pāvilostas alus brūži, ko ir iecere veidot par sešu dzīvokļu īstermiņa īres atpūtas māju tūristiem.

Taču pirmais solis būtu sākt remontēt ēku, kas sagādājot grūtības, jo esot jāmeklē investori. Kā arī Luijs sarunā ar "Apollo" atklāj, ka Latvijā šādā procesā esot jāsaskaras ar birokrātiju un jākārto daudz vairāk dokumentu nekā, piemēram, tas esot Dānijā. 

"Tik daudz papīrdarbu, tik daudz atļauju ir nepieciešams, lai kaut ko sāktu. Tas ir tik nogurdinoši. Normāli būtu, ja tu gribi kaut ko darīt, tad tu to dari," pārdomās dalās Luijs.

Fonteins paredz, ka vien pēc pāris gadiem viņa iecerētais komplekss Pāvilostā ieraudzīs dienasgaismu, bet viņš ir ļoti optimistisks un plāno paātrināt idejas realizēšanu, lūdzot vietējo mākslinieku izpalīdzīgās rokas.

"Ir ideja izveidot tādu kā mākslinieku nometni Pāvilostas ēkā. Tie, kuri nedaudz palīdzētu ar remontdarbiem vai ar saviem mākslas darbiem izgreznot telpas, varētu nakšņot un atpūsties tur par velti," ar savu ieceri dalās Fonteins.

Foto: Pamestie Pāvilostas alus brūži

Fonteins Latvijā būšot līdz aptuveni februāra beigām, tad došoties atpakaļ uz savu dzimto Dāniju.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu