"Man tik ļoti žēl..." Tallinas iedzīvotājs, kurš izraisījis smagu ceļu satiksmes negadījumu, atvainojas cietušajiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Eero Vabamägi

Pagājušajā nedēļā Igaunijas pilsētā Piritā notika smags ceļu satiksmes negadījums, kurā cieta trīs personas. Avārijas izraisītājs paudis nožēlu par notikušo un dalījās atmiņās par notikušo, vēsta laikraksts "Postimees".

Ierodoties notikuma vietā, policijas pārstāvis konstatēja, ka, visticamāk, automašīna "Nissan" devusies virzienā uz Piritas centru. Kādā brīdī pretējā joslā iebraukusi "Subaru" markas automašīna, kā rezultātā notikusi frontāla sadursme. Avārijas izraisītājs bijis Tallinas iedzīvotājs.

"Pirms nedēļas es nevarēju iedomāties, ka darbadienu beigšu brīdī, kad tikšu izgriezts no automašīnas un tikšu vests uz slimnīcu. Dzīve ir neparadzema. Esmu pateicīgs, ka izdzīvoju un no visas sirds vēlu visu to labāko pārējiem cietušajiem," sacīja "Subaru" mašīnas vadītājs.

Vīrietis atklāj, ka brauciena laikā sajuta neparastas sāpes kreisajā rokā. "Neko tādu iepriekš nebiju pieredzējis. Tas notika negaidīti un sāpes kļuva arvien spēcīgākas. Ātrumā iedomājos, ka man jāapstājas ceļa malā un jāizslēdz auto. Pagriezu stūri pa kreisi un kopš tā brīža vairs neko neatceros."

"Bija grūti noticēt, ka tas patiešām notika. Zināju, ka otrā mašīnā bija divas jaunas sievietes. Es no visas sirds ceru, ka viņām viss būs kārtībā. Caur oficiāliem avotiem mēģinu sazināties ar sievietēm, lai pateiktu, cik ļoti nožēloju notikušo," sacīja avārijas izraisītājs.

Vīrietis atklāja, ka pie automašīna stūres neplāno sēsties vismaz pusgadu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu