Cik Megana Mārkla un princis Harijs varēs nopelnīt "Instagram"?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Princis Harijs un Megana Mārkla vizītes laikā DĀR.
Princis Harijs un Megana Mārkla vizītes laikā DĀR. Foto: Reuters/ScanPix

2020. gada 31. martā notiks vēsturisks notikums - britu karaliskās ģimenes locekļi princis Harijs un Megana Mārkla oficiāli atteiksies no savām karaliskajām pilnvarām. Pēc karaliskās ģimenes "pamešanas" Saseksas hercogu pārim nāksies pašiem nodrošināt sev iztiku. Viens no ticamākajiem peļņas avotiem - sociālie tīkli, vēsta portāls "The Sun".

Portāla žurnālisti nākuši klajā ar aplēsēm par to, cik Saseksas hercogi varētu nopelnīt tikai no sava oficiālā "Instagram", kuram pēdējā laikā par desmit procentiem audzis sekotāju skaits, pulcējot 11 miljonus interesentu. Šāds fanu daudzums internetā var izrādīties pietiekams, lai karaļnama pārstāvji varētu turpināt ierasto dzīvesveidu.

Tikai vienas reklāmas ievietošana varētu prinča Harija un Meganas Mārklas maciņus papildināt par veseliem 100 tūkstošiem eiro. Vērts piezīmēt, ka prinča Viljama un viņa dzīvesbiedres "Instagram" profili ir novērtēti ar uz pusi mazāku summu.

Pāris vairs neizmantos Lielbritānijas līdzekļus savu vajadzību apmierināšanai. Harijs un Megana gan joprojām būs zināmi kā Saseksas hercogi, Dambartonas grāfs un grāfiene, kā arī Kilkilas baroni. Pāra pārstāvji tāpat atgādinājuši, ka Harijs joprojām ir sestais pretendents uz Anglijas monarha troni.

Pašlaik Bekingemas pilī notiekot pārrunas par to, vai pāris drīkstēs savam zīmolam izmantot vārdu "karaliskais". Saseksas hercogi tāpat izteikuši nodomu veidot nekomerciālu organizāciju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu