Video "Par laimīgu lai sevi sauc, kas brauc no Bauskas nepiekauts." Pamatīgi izkaujas nesen atvērta naktskluba apmeklētāji (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Pixabay

Pavisam nesen pilsētā atvērts tika atvērts jauns naktsklubs "Montana" ar cerību, ka nebūs tā kā agrāk, taču aculiecinieku uzņemtie video liecina par ko citu, vēsta raidījums "Degpunktā".

Video: "Degpunktā" sižets

"Par laimīgu lai sevi sauc, kas brauc no Bauskas nepiekauts". Bauska jau gadiem ilgi pazīstama ar nemierīgu naktsdzīvi - kur "ballīte" tur dūru vicināšana.

Iestāde, pie kuras durvīm noticis kautiņš, ievākusies telpās, kur pirms četriem gadiem strādājis kāds cits bārs ar nosaukumu "Easy". Šim bāram bijusi bēdīga slava, jo teju katrās brīvdienās izklaide beigusies ar policistu un mediķu ierašanos.

Jaunā bāra īpašnieki apņēmušies sargāt izklaides vietas reputāciju un pierādīt, ka Bauskā spēj nodrošināt kvalitatīvu nakts izklaidi. Bāra atvēršana 14. februārī noritēja bez starpgadījumiem. Tiesa, pagājušajās brīvdienās pie bāra izcēlās pamatīgs kautiņš.

"Esam nodrošinājuši, ka apsardze uzrauga to, kas notiek iekšā bārā, taču no ārpuses mēs nespējam to izdarīt un tā ir vienīgā problēma. Nevaram katru apmeklētāju pavadīt uz mājām," raidījumam "Degpunktā" sacīja "Montana" īpašnieki Kristaps un Kārlis.

"Bārs bija slēgts un incidents notika uz ielas, par ko mums īsti nav jāatbild," piebilda bāra īpašnieki.

Izklaides vietas īpašnieki aicināja bāra apmeklētājus neiesaistīties šādos starpgadījumos un mudināja uz notikuma vietu izsaukt policiju. Tāpat vainīgās personas ir arī piefiksētas un viņām tiks liegts turpmāk apmeklēt bāru.

Neoficiāla informācija liecina, kā ballētāji, kas izprovocējuši kautiņu, uz Bausku atbraukuši no piepilsētas, bet konflikta motīvi nav zināmi. Vai saistībā ar incidentu policijā ir uzsākts kriminālprocess vai vismaz pārbaude – šobrīd ziņu nav, jo likumsargi bez nopietniem argumentiem komentāru atteica.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu