Video ⟩ "Jebkurš no mums var būt nākamais, kuru sadurs." Iedzīvotājus Dreiliņos biedē sieviete, kura regulāri uzbrūk kaimiņiem (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Pixabay

Dreiliņos kāda daudzdzīvokļu namā dzīvojošā sieviete regulāri terorizējot savus kaimiņus un pat esot pielietojusi aukstos ieročus, lai uzbruktu citiem mājas iedzīvotājiem, ziņo raidījums "Bez Tabu".

Video: "Bez Tabu" sižets

"2017. gadā, ja nemaldos, viņai atņēma bērnus, un tad viņai arī "aizvērās". Viņa visu laiku dzer. Visu laiku! Un tagad ir tā, ka viņa ar nažiem staigā apkārt. Viņa sadzeras, viņai "aizveras", viņai kaut kas nepatīk, pudeli neviens neuzsauks, to neiedos. Tad viņa sāk durstīties. Es zinu vismaz astoņus gadījumus. Pēdējais bija 18. februārī, viņa sirds rajonā iedūra. Nezinu, ir izdzīvojusi, nav izdzīvojusi," raidījumam "Bez Tabu" pastāstīja viena no nama iedzīvotājām.

Nama iemītnieki izvairās no runāšanas kameru priekšā, jo baidās par iespējamo atriebību. Dzilnas ielas nama iemītniece nazi jau esot triekusi pudelesmāsas ķermenī. Policija pie problemātiskās sievietes ierodas visai regulāri. Teju visi izsaukumi saistīti ar alkohola lietošanu un agresiju.

"Viņi vispār neiesaistās tāpēc, ka pēc katra gadījuma, kad ir sadurts cilvēks, viņa ir tajā pašā dienā mājās. Tagad arī viņu savāca – 18. februārī, bet jau nākamajā dienā viņa jau atkal mājās un pudeles turpina cilāt. Jebkurš no mums var būt nākamais, kuru sadurs. To vispār nevar paredzēt," stāsta vietējā iedzīvotāja, kura vēlējās palikt anonīma.

Tikmēr raidījumam sieviete atzīst, ka viss ir meli, jo policijā viss jau esot paskaidrots, kā tur viss bijis. Sieviete esot piedzīvojusi uzbrukumu.

Valsts policijas Teikas iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas priekšnieks Ivo Mezītis norāda, ka notikušajā negadījumā cietušajai konstatēta viena durta brūce krūšu kreisajā pusē. Abas personas esot bijušas vairāk nekā 3 promiļu reibumā.

"Agrāk viņa nav tiesāta. Šogad viņai nav neviena administratīvā pārkāpuma. Līdz ar ko arī policija, to visu kopumu izvērtējot, pieņēma tādu lēmumu – nepiemērot bargāko soda līdzekli – arestu," sacīja Valsts policijas Teikas iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas priekšnieks Ivo Miezītis

"Galīgi meli. Es dzīvoju ar savu puisi jau kā divus gadus. Viņš ir liecinieks, ka galīgi meli. Nu, ja kādreiz es arī iedzeru, tad tikai ar savu puisi. To, ko apkārtējie runā, man galīgi vienalga," turpināja agresīvā sieviete.

"Pamatā viss ir dzeršana. Tikko tajos dzīvokļos notiek dzeršana, tā arī kaimiņi sūdzas, jo tā dzeršana jau izvēršas ne tikai konkrēti pa dzīvokli, bet arī kāpnēm, pie kaimiņiem… Un tas viss balagāns ir vienkārši neizturams. Tādēļ mājas iedzīvotāju reakcija uz to, ka viss ir slikti, ir pamatota. Un mēs savu iespēju robežās izdarījām visu, ko varam izdarīt, proti, iesūdzējām tiesā. Lauzīsim īres līgumu, ja tiesa mums to atļaus," izteicās SIA "Rīgas pilsētbūvnieks" pārstāvis Ivo Kiršblats.

"Mēs tagad pasākām slēgt terminētos īres līgumus uz sešiem mēnešiem. Ja to pusgadu nemaksā īres naudu vai ir kaut kādas sūdzības, tad nepagarinām," turpināja Kiršblats.

Bīstamā sieviete ar pašvaldību 2005. gadā esot noslēgusi beztermiņa īres līgumu, kas situāciju krietni sarežģī, tāpēc atliek gaidīt tiesas lēmumu vai arī paļauties, ka agresīvā pudeles cilātāja piekops mierīgāku dzīvesveidu.

Jāpiebilst, ka Dzilnas ielas nami patiešām ir viena liela bēdu ieleja. Pagājušajā gadā vien kāda sieviete izdarīja pašnāvību, izlecot pa piektā stāva logu, bijušas vairākas tīšas dedzināšanas, no ģimenēm nošķirti bērni un daudzas citas nelaimes.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu