Vairākās vietās Rīgā ierobežos satiksmi saistībā ar Kanādas ārlietu ministra vizīti Latvijā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aspazijas bulvāris vakarā.
Aspazijas bulvāris vakarā. Foto: Artūrs Arājs/LETA

Saistībā ar Kanādas ārlietu ministra Fransuā Filipa Šampaņa darba vizīti Latvijā vairākās Rīgas ielās tiks ierobežota satiksme, informēja Rīgas domē.

Transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana tiks aizliegta no šodienas plkst. 11 līdz 4. marta plkst. 7 Raiņa bulvārī, pie ēkas Raiņa bulvārī 5/6.

Savukārt no plkst. 7 līdz plkst. 17 ierobežojumi šodien, 2. martā, būs spēkā Aspazijas bulvāra kreisajā pusē, 50 metru garā posmā no Kaļķu ielas virzienā uz Teātra ielu un Zigfrīda Annas Meierovica bulvāra labajā pusē, 50 metru garā posmā no Kaļķu ielas virzienā uz Smilšu ielu.

Nepieciešamības gadījumā tiks ierobežota vai īslaicīgi slēgta transportlīdzekļu satiksme, velosipēdistu un gājēju kustība arī pie ēkas Raiņa bulvārī 5/6, Aspazijas bulvārī un Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī pie Brīvības pieminekļa un Brīvības laukumā, kā arī pie ēkām Elizabetes ielā 61, Brīvības bulvārī 36, Pils laukumā 3, Krišjāņa Valdemāra ielā 3, Krišjāņa Valdemāra ielā 10/12, Raiņa bulvārī 7 un Baznīcas iela 20/22.

Sabiedriskā transporta satiksme un gājēju kustība pie delegācijas pārstāvju apmeklējamiem objektiem tiks regulēta atbilstoši nepieciešamībai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu