"Little Big" solists stāsta par bailēm pārstāvēt Krieviju un Eirovīzijas dziesmu (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Youtube

2. martā kļuva zināms, ka Krieviju gaidāmajā Eirovīzijas dziesmu konkursā pārstāvēs superhita "Skibidi" izpildītāji "Little Big". Sarunā ar vietējiem medijiem grupas līderis Iļja Prusikins izteicās par gaidāmo konkursu.

Prusikins atklājis, ka viņa pārstāvētās grupas izvēle dalībai slavenajā konkursā bijis pārsteigums visiem grupas biedriem.

"Kad uzzinājām, protams, priecājāmies. Pēc tam gan nedaudz palika bail. Tā tomēr ir ļoti liela atbildība - pārstāvēt Krieviju. Uz mūsu pleciem tiek liktas lielas cerības un mums ir bail tās neattaisnot. Bet no savas puses apsolāmies, ka darīsim visu, kas ir mūsu spēkos," izteicies "Little Big" līderis.

Prusikins arī sniedzis nelielu ieskatu dziesmā, kuru viņa pārstāvētā grupa izpildīs Eirovīzijā. Mākslinieks izteicies, ka šī dziesma būšot jautra un to sarakstīšot viņi paši. Tāpat grupas līderis atklājis, ka viņi nekad nekopējot citu mākslinieku dziesmas.

"Principā, nekad neesam izmainījuši savu daiļradi. Cenšamies strādāt tā, kā to esam darījuši vienmēr. Mēs radām jautras dziesmas. Mūsu dziesmas ir par neko un par visu. Nav konkrētas tēmas - par mīlestību vai naidu. To, ko iegribas arī taisām. Kas attiecas uz Eirovīziju, būs jautri, teikšu tā," izteicies Prusikins.

Eirovīzijas dziesmu konkurss notiks Roterdamā no 12. līdz 16.maijam.

Pērn Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā uzvarēja Nīderlandes pārstāvis Dunkans Lorenss ar balādi "Arcade", izcīnot Nīderlandei tiesības rīkot nākamo konkursu.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu