"Pagulēšu..." Rīgā šoferis pēc avārijas zviln uz sava "Mustanga" pārsega (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Twitter/@spunde

Trešdien, 4. martā, Rīgā notikusi pavisam parasts ceļu satiksmes negadījums. Tā šķiet sākotnēji, taču pēc negadījuma, vieglās automašīnas šoferis izcēlās ar neparastām darbībām.

Negadījums noticis Brīvības un Cēsu ielas krustojumā, kur vieglā auto vadītājs izpildīja neatļautu manevru, nepārliecinoties arī par tā drošību, un izraisīja sadursmi ar autobusu.

Kā redzams notikušā liecinieku attēlos, avārija nav dramatiska, vien nedaudz sabojāti abu transportlīdzekļu bleķi. Tomēr viss nav tik nekaitīgi, kā sākumā izskatās, jo kādam šī patiesībā ir traģēdija. 

To par tādu padara automašīnas "Ford Mustang" vadītāja reakcija, pēc kuras noprotams, ka ziepes būs lielas. Jo kurš gan vēl pēc tāda incidenta, kā rezultātā mašīnai nodarītais bojājums ir nedaudz lielāks par nobružātu krāsu, gultos uz motora pārsega tā, it kā tas būtu pludmales zvilnis Vecāķos karstā vasaras dienā, nevis auksts metāla gabals drēgnā un lietainā marta trešdienas rītā.

Par incidentu un tā sekām pagaidām zināms maz, taču "Facebook" vietnē @sadursme rakstīts, ka avārija notikusi tāpēc, ka Mustang vadītājs vēlējies apgriezties pāri dubultajai nepārtrauktajai līnijai (varbūt, lai uzpildītu degvielu netālu esošajā stacijā?), savukārt komentāros pie atbilstošā ieraksta izskanējuši minējumi, ka avārijā iesaistītais auto ir ar Lietuvas tranzīta numuriem un varētu nebūt apdrošināts.

Tikmēr kāds cits vērīgs "Facebook" lietotājs pamanījies noskaidrot, ka 2005.gadā reģistrētais Rīgas Satiksmes autobuss ar valsts numuru FH7995 savā darba mūžā jau bijis iesaistīts 20 dažādos negadījumos. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu