Bertāns spēlē rezultatīvi, bet neglābj "Wizards" no kārtējā zaudējuma

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: Reuters/ScanPix

Ceturtdienas rītā Dāvja Bertāna pārstāvētā Vašingtonas "Wizards" Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē piedzīvoja smagu zaudējumu pret Portlendas "Trail Blazers"

"Wizards" izbraukumā ar rezultātu 125:104 (30:37, 31:35, 18:28, 25:25) piekapās Portlendas "Trail Blazers" basketbolistiem.

Bertāns šajā spēlē laukumā pavadīja 29 minūtes un vienu sekundi, kuru laikā latviešu basketbolists izcēlās ar 21 punktu (4/4 2p., 4/12 3p., 1/2 1p.) četrām atlēkušajām bumbām un trīs rezultatīvām piespēlēm. Tāpat latviešu spēlētājs  vienu reizi pārķēra bumbu, bloķēja pretinieka metienu un kļūdījās.

Otrs latviešu spēlētājs Anžejs Pasečņiks laukumā pavadīja 15 minūtes un 32 sekundes, kuru laikā guva divus punktus (1/3 2p. 0/0 3p, 0/0 1p.), izcīnīja četras bumbas zem groziem un bloķēja vienu pretinieku metienu.

"Wizards" rindās šajā spēlē ar 29 punktiem rezultatīvākais bija komandas līderis Bredlijs Bīls. Bez viņa un Bertāna Vašingtonas kluba rindās divciparu skaitli gūtu punktu ailē spēja gūt vien tikai viens spēlētājs - Rui Hačimura (11).

Uzvarētāju labā 15 un vairāk punktus guva viss starta piecinieks. 15 punkti Trevora Arizas kontā, ar 22 punktiem izcēlās gan Damjans Lilards, gan Kristians Makkolums. Veterāna Karmelo Entonija kontā 25 punkti, bet double-double pievienoja Hasans Vaitsaids - 24 punkti un 16 bumbas zem groziem

"Wizards" ar 60 spēlēs izcīnītiem 22 panākumiem šobrīd ieņem 9. vietu Austrumu konferencē no 8. vietā esošās Orlando "Magic" atpaliekot par četrām spēlēm. Savukārt Portlendas klubs turpina pakaļdzīšanos izslēgšanas spēlēm savā konferencē - 27 panākumi 62 spēles viņus pagaidām ierindo 10. vietā. No 8. vietā esošajiem "Grizzlies" portlendieši atpaliek arī atpaliek par četrām spēlēm

Bertāns šosezon vidēji spēlē ir izcēlies ar 15,2 punktiem un 4,7 atlēkušajām bumbām, no tālmetienu distances grozam uzbrūkot ar 43,55 precizitāti.

"Wizards" nākamo spēli aizvadīs naktī uz sestdienu, kad Vašingtonā viesosies Atlantas "Hawks" basketbolisti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu