Uz 12. stāva palodzes sēdošu bērnu no iespējamas nelaimes paglābj suns un kaimiņiene (1)

Noskaties sižetu
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Ceturtdien, 5. martā, kāda vērīga kaimiņiene pamanījusi mazu bērnu, kas sēdējis uz palodzes pie atvērta devītā stāva loga. Pateicoties steidzīgai rīcībai, izdevās novērst iespējamo nelaimi, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

v"Taisījāmies braukt uz ezeru pastaigā, kāpām visi mašīnā. Es paskatījos uz augšu, jo suns rēja. Paskatījos uz augšu - tur bērns vienkārši karājās 12. stāvā," stāstīja sieviete

Tieši suņa riešana likusi sievietei pavērst acis augšup. Par laimi tas pievērsa viņas uzmanību, nevis sabiedēja bērnu.

Uzreiz bērna pamanīšanas sieviete zvanījusi atbildīgajām iestādēm un palikusi gaidīt, kā situācija atrisināsies. Pēc aptuveni 10 minūtēm ieradušies gan policisti, gan glābēji, gan mediķi.

"Degpunktā" rīcībā esošā neoficiālā informācija liecina, ka mājās bijusi arī bērna māte, kas atvērusi durvis, kad ieradās atbildīgie dienesti. Bērnu apskatījuši arī mediķi, bet nekādas veselības problēmas netika konstatētas.

Pēc īsām pārrunām policisti devušies prom. Par incidentu mātei, šķiet, nekas nedraud, tomēr vietējie iedzīvotāji raidījumam pastāstījuši, ka šis neesot pirmais starpgadījums, kurā ģimene iesaistīta.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu