"To darīju, lai cīnītos ar uztraukumu." Bils Klintons atklāti stāsta par seksa skandālu ar Moniku Levinsku (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Bils Klintons
Bils Klintons Foto: Reuters/ScanPix

Bijušais ASV prezidents Bils Klintons jaunā dokumentālajā filmā atskatījies uz aizvadītā gadsimta deviņdesmito gadu seksa skandālu ar Baltā nama praktikanti Moniku Levinsku, vēsta CNN.

Četru stundu dokumentālajā filmā ar nosaukumu "Hillary" bijušais ASV prezidents atklāti pastāstījis par skandalozo seksa skandālu ar tolaik 22 gadus veco Baltā nama praktikanti Levinsku.

"To darīju, lai cīnītos ar uztraukumu, bailēm un vilšanos manā dzīvē," stāstījis Klintons.

Dokumentālajā filmā komentārus par nepatīkamo situāciju sniegusi arī Klintona sieva Hilarija, kura atklājusi, ka vīrs viņai pats atzinies krāpšanā un viņam nācies to paziņot arī pāra meitai Čelsijai.

"Es teicu, ja šī lieta kļūs publiska, tad tev pašam to jāpasaka Čelsijai," stāstījusi Hilarija, kura arī atzinusi, ka neizšķiršanās no vīra ir bijis viņas dzīves smagākais lēmums.

Bijušais prezidents dokumentālajā filmā bijis manāmi sagrauts un neslēpis, ka izdarītais bijusi milzu kļūda: "Es arī pats par šo pastāstīju Čelsijai. Tas, ko es izdarīju, bija nepareizi un man riebjas, ka nācās viņu sāpināt. Neviens nepadomā, ka tas, ko es darīšu ir milzu risks. Neviens neapsēžas un nepadomā par to, ka riskē ar ģimeni, valsti un tuviniekiem. Tā tas nenotiek."

Tāpat Klintons atzinis, ka ir no sirds pateicīgs sievai par to, ka viņa palika pie prezidenta sāniem šī skandāla laikā: "Es biju tik pateicīgs par to, ka viņa uzskatīja, ka mums vēl ir pietiekami daudz kopīga, lai tiktu šim visam cauri. Dievs zina, ka tā uz viņas pleciem bija milzu nasta."

Klintona teju 30 gadus senais seksa skandāls teju noveda pie viņa atstādināšanas, bet ASV senāts viņu tomēr attaisnoja.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu