Video ⟩ Policisti Buļļupē notver divus maluzvejniekus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Pixabay

Šonedēļ Rīgā trīs pašvaldības policisti atrada kādu airu laivu, kas klusi slīdējusi pa Buļļupes ūdeņiem. Vēlāk atklājās, ka tur uzdarbojušies maluzvejnieki, vēsta raidījums "Degpunktā".

Video: "Degpunktā" sižets

"Ņemot vērā, ka no 1. marta līdz 30. aprīlim ir aizliegta jebkāda zvejniecība, likumsargi nolēma pārbaudīt šo airu laivu, vai viņi neveic pārkāpumu. Tikko kā tika ieslēgtas operatīvās gaismas, to pamanīja airu laivā esošie divi vīrieši un strauji mainīja kustības virzienu," raidījumam "Degpunktā" stāstīja Rīgas pašvaldības policijas pārstāve Lāsma Griedāne.

Metoties bēgt, vīrieši ūdenī izmetuši vairākus maisus. Nonākot uz sauszemes, abi steigšus pametuši savu laivu un centušies nozust niedrēs, taču policisti jau viņus gaidīja.

"Divi no likumsargiem skrēja viņiem pakaļ un turpat niedrēs viņus atrada. Tāpat no ūdens tika izcelti šie maisi, tajos atrasti vairāki nemarķēti zvejas tīkli un arī zivis. Kopā četri tīkli, tajos atrastas 24 dažādu sugu zivis, kas bija dzīvas, līdz ar to tika atbrīvotas, atlaistas atpakaļ ūdenī. Savukārt abiem vīriešiem izrakstīti administratīvā pārkāpuma protokoli par aizlieguma pārkāpšanu," norādīja policijas pārstāve.

Vīriešus gaida sods vairākos simtos eiro apmērā. Tāpat policisti konfiscēja viņu ekipējumu – tīklus, laivu un citus rīkus, kas izmantoti šajā naktī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu