"Apollo Group OU" koronavīrusa dēļ uz laiku slēdz grupai piederošos uzņēmumus Rīgā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Apollo kino
Apollo kino Foto: TVNET/Apollo/пресс-фото

Svētdien, 15. martā, saistībā ar Pasaules veselības organizācijas ziņojumu un valdības lēmumiem, lai novērstu Covid-19 jeb koronavīrusa izplatīšanos, Igaunijas lielākais izklaides uzņēmums "Apollo Group OU" Latvijā no svētdienas uz laiku slēdz visus sev piederošos uzņēmumus.

No 15.marta uz laiku tiek slēgti Rīgā esošie uzņēmumi - "O`Learys" izklaides centrs, "Fantasy Park" izklaides centrs, "APOLLO Kino" kinoteātris, "BLENDER" sulu bāri un "KFC" restorāni un filmu izplatīšanas uzņēmums "Latvian Theatrical Distribution".

"Apollo Group OU" galvenie akcionāri ir Marguss Linnamē un Ivars Vendelins.

Jau ziņots, ka Latvijā aizvadītajā diennaktī apstiprināti četri saslimšanas gadījumi, kopējam pacientu skaitam sasniedzot 30, informēja Slimību kontroles un profilakses centrs (SPKC).

Pēdējā diennaktī izmeklēti 244 pacienti. Kopā izmeklēti 910 pacienti.

Ceturtdien, 12. martā, tika lemts valstī izsludināt ārkārtēju situāciju, kas stājās spēkā vakar. Tās laikā slēgtas visas mācību iestādes, aizliegti pasākumi, kuros pulcējas vairāk nekā 200 cilvēki.

Iedzīvotāji tiek aicināti pēc iespējas mazāk uzturēties vietās, kur ir daudz cilvēki, iespēju robežās strādāt attālināti, kā arī nedoties ceļojumos ārpus valsts.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu