Lelde Ceriņa sarāj cilvēkus par viņu attieksmi ārkārtējās situācijas laikā (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: LETA

TV personība Lelde Ceriņa vietnē "Instagram" dalījusies pārdomās par ārkārtējo situāciju valstī, aicinot līdzcilvēkus būt iecietīgiem. 

"#atceriesbūtiecietīgs vajadzētu būt tikpat populārai mirkļbirkai kā #paliecmājās," savu ierakstu iesāk Ceriņa.

Viņa turpina: "Tā vietā, lai uzskaitītu, cik tualetes papīra ruļļu ir jums rindā priekšā stāvošajam, labāk atcerieties pateikt paldies pārdevējai, kurai tāpat vien neviens nav piešķīris brīvdienu un kura, riskējot ar savu veselību, turpina apkalpot simtus."

"Tā vietā, lai fotogrāfētu cilvēkus ar pārpildītiem iepirkuma maisiņiem, uztraucieties par tiem, kuriem ir pustukši groziņi, jo, iespējams, tieši viņi bezatbildīgi turpina apmeklēt veikalus katru otro dienu. Lielveikalu pilnie stāvlaukumi rada iespaidu, ka valstī ir dezinformācija un sabiedrība nav lietas kursā par ārkārtas stāvokli," pārsteigta ir viņa.

Tāpat Lelde aicina: "Tā vietā, lai sētu apkārt paniku - paklusējam. Kritizēšana situāciju neuzlabo. Esiet atbildīgi ne tikai par to, kur dodaties, bet arī par to, ko sakāt!

Jau ziņots, ka līdz 14. aprīlim Latvijā noteikta ārkārtējā situācija ar mērķi šajā laikā ierobežot koronavīrusa Covid-19 izplatību.

Tāpat no šā gada 17. marta uz ārkārtas situācijas laiku līdz 14. aprīlim tiek apturēti visi starptautiskie avio, dzelzceļa, jūras un autobusu pasažieru pārvadājumi.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu