Tamāra Globa atklāj četras Zodiaka zīmes, kurām marta beigas būs finansiāli veiksmīgas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Slavenā krievu astroloģe Tamāra Globa ir nākusi klajā ar jaunu prognozi marta beigām - izrādās, ka šajā sarežģītajā laikā pāris Zodiaka zīmju pārstāvjiem ir gaidāma finansiāla veiksme! Par to vēsta portāls "Postimees".

Auna zīmes pārstāvjiem martā gaidāms naudas pieplūdums, turklāt finanšu līdzekļi pienāks samērā lielā daudzumā. Astroloģe iesaka šo naudu netērēt pirkumiem, bet gan ieguldīt investīcijās vai uzkrājumos - tas vēlāk var izrādīties pat ļoti noderīgi.

Komunikablajiem Dvīņiem pavasara sākumā gaidāma negaidīta peļņa, taču Tamāra Globa arī viņiem iesaka būt apdomīgiem un neinvestēt savus līdzekļus lielos pirkumos. Neskatoties uz to, zvaigžņu pazinēja saka, ka šis nav slikts laiks, lai iegādātos kaut ko mazu, kas spēs uzlabot garastāvokli. Pats galvenais - nepārtērēties, jo šajā laikā paņemtie kredīti un aizņēmumi var nākotnē nest daudzas negatīvas sekas.

Marta projekti nesīs nebijušus ienākumus Svaru zīmes pārstāvjiem - vairums citu Zodiaka pārstāvju zem šī zvaigznāja dzimušos drīzumā uzskatīs par īstiem veiksminiekiem. Īpaši panākumi, pēc astroloģes teiktā, gaidāma tiem, kuri nodarbojas ar komunikācijas lietām, žurnālistiku vai izglītību.

Ūdensvīra zīmē dzimušajiem marta noslēgums nāks ar negaidītiem peļņas piedāvājumiem. Globa brīdina, ka līdzekļus iegūt nebūs viegli un nāksies kārtīgi pastrādāt, taču galu galā peļņa būs pilnīgi attaisnojusi pūliņus. Vienīgais, kur vajadzētu uzmanīties - neuzticami darba partneri.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu