Sestdienas horoskops: 21. marts (2)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops sestdienai, 21. martam.

AUNS Tev gribēsies būt līdzīgi domājošo sabiedrībā, ģenerēt jaunas idejas, dalīties pieredzē. Kāds Auna zīmes pārstāvis var nolemt dibināt biedrību vai asociāciju, lai īstenotu savas ieceres nopietnākā līmenī.

VĒRSIS Šobrīd pareizāk rīkosies tie, kuri ļausies mierīgai, ģimeniskai atpūtai, darba nebūšanas atstājot otrajā plānā. Lai veiksmīgāk relaksētos, ieteicams izmantot pirts procedūras vai masāžu.

DVĪŅI Nekļūsti vieglprātīgs, nedzīvo tikai vienai dienai. Vislabāk atturies no lielveikalu apmeklēšanas. Saskarsmē ar mājiniekiem būsi draudzīgs un atvērts, īpaši labi sapratīsies ar savām atvasītēm.

VĒZIS Otrā pusīte var pateikt ko tādu, kas aizskars tavas jūtas. Taču necenties atbildēt ar līdzīgu “laipnību”, jo partneris ātri vien apzināsies savu kļūdu un mīļi palūgs piedošanu. Vakarā iespējami negaidīti viesi.

LAUVA Dienas notikumu gaitā tev izdosies saprast, kurš no paziņām ir patiess labvēlis un kurš tikai izliekas par tādu. Šobrīd nevajadzētu cilāt apjomīgus materiālos jautājumus, plānot biznesa aktivitātes.

JAUNAVA Jutīsies patiesi lieliski, labprāt pievērsīsies sportiskām aktivitātēm, veltīsi laiku sava ārējā veidola izskaistināšanai. Attiecībās ar pretējo dzimumu izrādīsi koķetīgu, gaisīgu nostāju.

SVARI Oriģinālā pieeja ikdienai lieti noderēs šā brīža nestandarta situācijās. Mīļotajam cilvēkam var būt grūtāk izsekot tavam domu gājienam, taču tas neradīs nekādus šķēršļus saskanīgai kopdzīvei.

SKORPIONS Mūžam nopietnais un noslēgtais Skorpions būs kļuvis nedaudz atraisītāks, jautrāks un sabiedriskāks. Par iemeslu tam var izrādīties veiksmīgi paveikts darbs vai necerēti gūta peļņa.

STRĒLNIEKS Būsi paredzami rosīgs, gribēsi savās aktivitātēs iesaistīt arī līdzcilvēkus. Apkārtējie tavu iniciatīvu uztvers ar lielu sajūsmu un būs gatavi piedalīties piedāvātajos pasākumos! Neaizraujies ar tēriņiem!

MEŽĀZIS Garastāvoklis izrādīsies samērā mainīgs, līdz ar ko saprast, ko vēlies iesākt, būs grūtāk nekā ierasts. Kopumā diena vairāk piemērota atpūtai nelielā draugu, tuvinieku lokā, bez alkohola klātbūtnes.

ŪDENSVĪRS Enerģētiski spēcīga diena, kura tā vien mudinās pievērsties nestandarta lietām, ezoteriskiem vaļaspriekiem. Tu labprāt pavadīsi laiku vienatnē, iedziļināsies zemapziņas dzīlēs notiekošajā.

ZIVIS Dienas pirmo pusi vari veltīt saimnieciskiem, mājas uzkopšanas darbiem. Nav izslēgts, atvasītēm būs sakrājušies jautājumi par dzīves kutelīgajiem tematiem. Pēcpusdiena būs kā radīta nelielai ballītei.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu