Princim Harijam Covid-19 dēļ var nākties atgriezties Lielbritānijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Princis Harijs.
Princis Harijs. Foto: AFP / Scanpix

Visā pasaulē plosās Covid-19 pandēmija un tā nav gājusi garām arī Anglijas karaļnamam - slimības draudi var ietekmēt arī no karaliskās ģimenes "aizgājušajam" Saseksas hercogam Harijam, vēsta portāls "Postimees".

Nesen kļuvis zināms, ka ar slimību inficējies arī Monako princis Alberts II. Pāris dienas pirms vīrusa testa rezultātu saņemšanas ar Monako karaļnama pārstāvi ir kontaktējies arī princis Čārlzs - Harija un Viljama tēvs un Elizabetes II dēls. Lai arī Čārlzs ir ziņojis, ka pagaidām jūtas labi, tas tik un tā ir paaugstinājis bažas par karaliskās ģimenes veselības stāvokli.

Nesen ziņots, ka karaliene Elizabete un princis Filips jau ir devušies uz Vindzoras pili, uz kurieni, visticamāk, drīzumā pārcelsies arī princis Čārlzs un viņa dzīvesbiedre Kamilla. Princis Viljams un Keita Midltone pašlaik apmeklē tikai svarīgākās tikšanās un lielāko daļu sava laika pavada kopā ar bērniem mājās.

Lielbritānijas presē bieži izskanējis viedoklis, ka šī notikumu attīstība varētu likt princim Harijam atgriezties atpakaļ Lielbritānijā, lai palīdzēti savai ģimenei. Šādā gadījumā Harijam nāktos pamest savu ģimeni, ar kas pašlaik mitinās Kanādā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu