Video ⟩ Anglijas medmāsa izplūst asarās, kad pēc 48 stundu garas maiņas nevar iegādāties pārtiku (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Medmāsa no Anglijas pilsētas Jorkas sociālajā tīklā "Facebook" publiskoja video, kur viņa izplūst asarās, sakot, ka pēc 48 stundu darba maiņas viņa nevar iegādāties pat pamata pārtikas produktus. Cilvēki histērijā izpirkuši veikalus tukšus.

51 gadu vecā Dauna Bilborga no Jorkas minūtes garajā video izteica emocionālu lūgumu, lai cilvēki beidz krist histērijā un pārstāj izpirkt veikalus.

Sēžot automašīnā, medmāsa atzina, ka viņa sākusi raudāt, kad izgājusi ārā no veikala bez nevienas preces, ko viņa bija pirms tam domājusi iegādāties.

Viņa sacīja: "Es tikko iznācu no lielveikala, un tajā nav augļu un dārzeņu. Es apraudājos."

"Es tikai gribēju kaut ko nopirkt nākamajām 48 darba stundām. Nav augļu, nav dārzeņu, es nesaprotu, kā es varēšu saglabāt labu veselību, neēdot svaigu pārtiku. Tie cilvēki, kuri "iztīra" pamatēdienu plauktus, jums vienkārši jāpārtrauc to darīt. Jūs neatstāj neko tādiem cilvēkiem kā es, kuri, jūs pieskatīs, kad būsiet vissliktākajā stāvoklī," pauž medmāsa.

Daudzi veikali paziņoja, ka ieviesuši ieprikšanās stundu tikai vecāka gadagājuma cilvēkiem, lai veikalos neveidotos drūzma. Esot padomā šādu stundu ieviest arī priekš mediķiem un operatīvajiem darbiniekiem.

Dauna video turpināja: "Es biju vienkārši šokēta, es to negaidīju. Es nespēju aptvert šo situāciju. Es sajutu, ka mani ievelk šī masu histērija, kas šobrīd notiek visapkārt."

Viņa sacīja, ka operatīvie darbinieki strādā kopā, lai stātos pretī izaicinājumiem, un piebilda: "Darbā ir lieliski, mēs uzturam viens otru un rūpējamies viens par otru. Es domāju, ka mums visiem šobrīd ir jāpieskata vienam otru un tiešām jāstrādā kā komandai. Mēs ar to varam tikt galā."

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu