Portlendā aizver striptīzklubu - dejotājas strādā par kurjerēm (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Pixabay

Oregonas štata pilsētā Portlendā sakarā ar Covid-19 ierobežošanu nācies aizvērt džemtlmeņu klubu "Lucky Devil Lounge", taču dejotājas nesēdēs dīkstāvē. Kluba īpašnieks, sadarbojoties ar vietējiem ēdinātājiem, striptīzklubu uz ārkārtas laiku pārveidojis par kurjeru pakalpojumu sniedzējiem, vēsta vietējais laikraksts "Oregonlive".

Kluba īpašnieka Šona Bouldena jaunais bizness "Boober Eats" sākā kā joks, ko Bouldens bija ierakstījis sociālajos tīklos. Kad cilvēki sāka nopietni interesēties par pasūtījumiem, Bouldens ieraudzīja savas idejas potenciālu.

Tātad, kamēr pārējā Portlenda izpirka tualetes papīru un makaronus, viņš nopirka viena vietējā veikala pastēšu krājumus.

"Ja kāds klients piedāvās vairākus simtu dolāru, lai piegādātu ēdienu uz tālāku vietu, tad to arī darīsim. Svarīgi, lai ar meiteņu veselību viss ir kārtībā," sacīja Boldens.

Vispopulārākie ēdieni, kurus pasūta, ir vistas pirkstiņi, steika gabaliņi un desiņas kukurūzas mīklā.

Boldens atklāja, ka darba esot daudz, jo cilvēki zvanot nemitīgi. "Cilvēki ir ērmīgi. Dažreiz kādam ir dzimšanas diena, dažreiz kādam ir pārsteigums par to, kas piegādā ēdienu, bet vēl citos gadījumos tie ir cilvēki, kuri ir lietojuši narkotikas."

Katrā piegādē striptīzdejotājas pavada apsargs, lai viņas būtu drošībā. Tāpat ir noteikts likums, kas aizliedz pieskarties dejotājām.

No savas puses Boldens rūpējas par dejotājām. Viņš ir sagādājis meitenēm sejas maskas, cimdus un roku dezinfekcijas līdzekļus.

Pašlaik ēdienu piegādes uzņēmumā strādā 25 dejotājas.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu