Armands Puče pauž nožēlu par karjeras dēļ upurēto laiku ar ģimeni (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Jau šonedēļ - 25. martā un turpmāk ik trešdienu plkst. 21:05, pie kanāla 360TV skatītājiem nonāks populārā žurnālista Armanda Tripāna autorraidījums “Rezervēts”, kurš tā viesus un arī skatītājus izaicinās runāt par aktuālām, drosmīgām tēmām, kuras ierasts noklusēt.

Pirmajā sarunu cikla raidījumā, kas pie skatītājiem nonāks šonedēļ, Armands Tripāns uz sarunu būs aicinājis kanāla 360TV saruna šova par sportu “Hattrick ar Puči” vadītāju Armandu Puči.

Viņš nekad nav bijis Latvijas labākais sporta žurnālists. Bet daudzi par tādu uzskata. Patiesībā viņam sports ir bezjēdzīgs tāpat kā māksla. Darījis pāri ģimenei un daudz – tikai tagad saprot, ka sievas gudrība ļāva ģimenei noturēties kopā. Rainis – viņa apziņā ir politiska lelle, bet baznīca ir ilūzija. Viņš nebaidījās nomirt, baidījās nedzīvot. Un dievam ar to nav nekāda sakara. Viņam ir teikuši – samaksāsim, raksti. Ar viņu ir grūti kolēģiem, to viņš zina – jo labāk visu dara pats. Neiecietīgs. Lai dzīvie domā, ko ar viņu darīt – balvas viņam nevajag. Jādzīvo ir tagad!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu